"ÜGYFÉLFOGADÁS" címkével ellátott hírek
November 1-én (csütörtökön) és 2-án (pénteken) a NAV Békés Megyei Adó- és Vámigazgatóságának minden ügyfélszolgálatán szünetel az ügyfélfogadás.
A NAV Békés Megyei Adó- és Vámigazgatósága ügyfélszolgálatainak ügyfélfogadási rendje a 2018. október 23-ai munkaszüneti nap körüli munkarendváltozásra tekintettel az alábbiak szerint alakul:
A decemberi munkaszüneti napok miatt változik a hatóság Békés, Bács-Kiskun és Csongrád megyei ügyfélszolgálatain az ügyfélfogadás rendje.
Szeptember 25-én áramszünet miatt szünetel az ügyfélfogadás és az ügyintézés az Orosházi Járásbíróságon.
2014. szeptember 12-14-e között került megrendezésre a XVII. Szarvasi Szilvanapok elnevezésű gasztrokulturális fesztivál, melyen – immáron második alkalommal – a Békés Megyei Kormányhivatal Szarvasi Járási Hivatala is képviseltette magát.
Hosszabb nyitva tartással készülnek az okmányirodák 2014. március 31-től április 7-ig, hogy biztosítsák az ügyfelek részére a választási jog gyakorlásához szükséges iratok zökkenőmentes intézését. Aki külföldön lesz április 6-án, még szombatig kérheti a külképviseleti névjegyzékbe vételt.
2013. december hónap munkaszüneti napjai körül a megyei és járási földhivatalok ügyfélfogadási rendje az alábbiak szerint alakul:
Az ország valamennyi megyeszékhelyének és megyei jogú városának összesen 29 helyszínén kezdték meg 2011. január 3-án működésüket a munkanapokon 8-20 óra között nyitva tartó kormányablakok. A nyitás óta fokozatosan bővült a kormányablakban intézhető ügyek köre: a kezdeti 29-féle ügytípussal szemben mára mintegy 150 különféle ügyben terjeszthető elő kérelem, kérhető tájékoztatás. A közigazgatási kormányzat jelenleg a kormányablak-hálózat országos szintűvé való kiépítésén dolgozik. A békéscsabai kormányablak működéséről Erdős Norbert országgyűlési képviselőt, a Békés Megyei Kormányhivatalt vezető kormánymegbízottat kérdeztük.
Május elsejétől az ingyenes jogsegélyszolgálatot a gyulai központon kívül bizonyos időpontokban három új településen is működteti a Békés Megyei Kormányhivatal. Az ügyfelek az egész ország területéről választhatnak maguknak jogi segítőt.
Május elsejétől az ingyenes jogsegélyszolgálatot a gyulai központon kívül bizonyos időpontokban három új településen is működteti a Békés Megyei Kormányhivatal. Az ügyfelek az egész ország területéről választhatnak maguknak jogi segítőt.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft