"ÜGYVEZETŐ" címkével ellátott hírek
Az eddiginél is határozottabban lép majd fel az adóhatóság az adótartozásokat felhalmozó kft.-k vezetőivel szemben, akik a közhiedelemmel ellentétben személyes vagyonukkal is felelhetnek az általuk hozott döntésekért - hívja fel a figyelmet a Mazars.
Videós interjúsorozatot indítottunk azért, hogy a helyi KKV-szektor szereplőit vegyük sorra. Ez egyfajta kísérlet a részünkről, melynek keretében arra voltunk, illetve vagyunk kíváncsiak, hogy a gazdasági élet Békés megyei, békéscsabai szereplői hogyan látják saját helyzetüket, illetve adott esetben, nehéz körülmények között mi lehet a fejlődés, fejlődésük kulcsa.
Felkerült a rendőrség nyilvános körözési listájára Dobrai Sándorné, aki a Kun-Mediátor Szolgáltatói Kft. ügyvezetője.
Két év alatt 17 millió forintot vett fel jogosulatlanul a Hévíz Labdarúgó Kft. ügyvezetője a klub pénztárából, a hiányt fiktív számlákkal próbálta eltüntetni - közölte kedden honlapján a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság.
A Parlamentben tartották pénteken a száz éve, 1912. december 28-án alakult Magyar Cserkészszövetség centenáriumi évének megnyitóját.
Újabb technikai jellegű ülésen van túl a békéscsabai közgyűlés, melyen a kormánypárti képviselők ismét csak rábólintottak a már „előre meghozott” döntésekre. Régóta hiányoljuk az érdemi vitát és az együttműködési készséget, egyre nagyobb együttműködési hajlandóságot látunk azonban a városvezetés részéről a barátok és a családtagok támogatására - olvasható az MSZP Békéscsabai Szervezetének közleményében.
Ezen a héten Viczián László, a Csaba Belvárosi Parkolóház Kft. ügyvezetője lesz a Közéleti sarok vendége.
Bátyai Edina szerződése jövőre lejárt volna. Azt követően kezdte támadni a Fidesz-KDNP, hogy vallásgyalázónak tartott kiállítás nyílt az általa vezetett intézményben. Az előterjesztést jegyző fideszes képviselő Kelemen Csaba egri színészt már mint a fesztivál leendő igazgatóját mutatta be a kulturális bizottság ülésén. Botka László polgármester nem írja alá a határozatot.
Jogtalan adókedvezmények igénybevételével és szabálytalan bérkifizetéssel akarta csökkenteni költségeit a Dunántúl egyik legnagyobb lapkiadója - közölte a Nemzeti Adó-és Vámhivatal Közép-dunántúli regionális bűnügyi igazgatósága sajtóreferense szerdán az MTI-vel. Ráskai Rita tájékoztatása szerint emiatt az államot összesen 22,5 millió forint kár érte.
Bartha Csaba lett a labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest FC új ügyvezető igazgatója.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft