"ÚJ SZÉCHENYI TERV" címkével ellátott hírek
Az Új Széchenyi Terv (ÚSZT) keretében több mint 696 millió forint vissza nem térítendő uniós és hazai támogatást nyert el az a projekt, amelynek célja, hogy új típusú, légbefúvásos technikával működő, GPS alapú regisztrációval támogatott hűtőtereket fejlesszenek ki Szombathelyen - közölte Zoller Babett projektmenedzser az MTI-vel.
Tájékoztató honlap indult az Új Széchenyi-terv közlekedésbiztonsági programjáról.
Az Új Széchenyi Terv keretében 12 milliárd forintra pályázhatnak kezdő, innovatív vállalkozások, de befektetők bevonásával ennél sokkal több pénz mozgósítható - állítják a szakértők.
Képzési programot indít a kormány a megváltozott munkaképességűek nyílt munkaerő-piaci foglalkoztatásának elősegítésére; a 4,9 milliárd forintos összköltségvetésű - vidékközpontú - projekt forrásainak 95 százalékát az Új Széchenyi Terv keretében biztosítják.
Országszerte összesen több mint 1,3 milliárd forint jut a hajléktalanok ellátásával foglalkozó szervezetek támogatására az Új Széchenyi Terv keretében tavaly kiírt pályázat alapján - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) hétfőn.
November elsejétől a Miniszterelnökséget vezető államtitkár, Lázár János látja el a Széchenyi Programiroda Tanácsadó és Szolgáltató Nonprofit Kft. szakmai felügyeletét - derült ki a Magyar Közlöny legutóbbi számából.
A globális felmelegedéssel zárult az uniós fenntarthatósági projekt Orgoványon. 2012. október 11-én az Új Széchenyi Terv KEOP-6.1.0/A-11 kódjelű, a fenntartható életmódot népszerűsítő pályázata keretében szervezték meg az ötödik és egyben utolsó projektnapot az Ágasegyháza-Orgovány Közoktatási Társulás Általános Művelődési Központ 37 7. osztályos tanulójának részvételével. A rendezvényen egész napos programmal hívták fel a diákok figyelmét a globális felmelegedés veszélyeire. A 4 947 550 forint összköltségvetésű rendezvénysorozatot 95%-ban, 4 700 173 forinttal támogatta az Európai Unió.
A globalizációval és a klímaváltozással folytatódott az uniós fenntarthatósági projekt Orgoványon. 2012. szeptember 25-én az Új Széchenyi Terv KEOP-6.1.0/A-11 kódjelű, a fenntartható életmódot népszerűsítő pályázata keretében szervezték meg a negyedik projektnapot az Ágasegyháza-Orgovány Közoktatási Társulás Általános Művelődési Központ 79 6-7. osztályos tanulójának részvételével. A rendezvényen egész napos programmal hívták fel a diákok figyelmét a globalizáció és a klímaváltozás veszélyeire. A 4 947 550 forint összköltségvetésű rendezvénysorozatot 95%-ban, 4 700 173 forinttal támogatja az Európai Unió.
Összesen 1269 intézmény és egyéb szervezet egészségügyi célú fejlesztési programja valósult meg az Új Széchenyi Terv keretében uniós támogatással - jelentette be Szócska Miklós egészségügyért felelős államtitkár pénteken Szegeden.
Újabb 10 milliárd forintos keret nyílik meg a kulturális intézményrendszer számára az Új Széchenyi Terv fejlesztési forrásaiból egy forrásátcsoportosításról szóló kormányhatározatnak köszönhetően - tájékoztat az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi).
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft