"UKRÁN" címkével ellátott hírek
Hat év szabadságvesztésre ítélte az észak-kaukázusi körzeti katonai bíróság pénteken a 19 éves Pavlo Hribet, aki a vád szerint arra próbált meg rávenni egy Szocsiban élő diáklányt, hogy terrorcselekményt kövessen el a saját ballagási bankettjén.
A Demokratikus Koalíció (DK) levélben kéri fel a nyírségi jegyzőket, hogy vizsgálják ki, hány ukrán állampolgár szerzett fiktív lakcímet a településükön.
A Magyar Konyha Magazin folyóirat legújabb számának mellékleteként megjelent a 190 címet összegyűjtő Kárpátaljai Gasztrokalauz.
A Magyarországon élő ukránok érdekeinek védelmét hangsúlyozta Pavlo Klimkin ukrán külügyminiszter újságíróknak nyilatkozva szerdán Varsóban azután, hogy megbeszélést folytatott magyar partnerével, Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszterrel.
Az Oroszország által Ukrajnával szemben életbe léptetendő ellenszankciók blokkolni fogják az ukrán kintlévőségeket, megakadályozzák az orosz területről való tőkekivitelt és korlátozni fogják ukrán áruk behozatalát - jelentette ki Dmitrij Medvegyev orosz miniszterelnök újságíróknak kedden Kalinyingrádban.
A kelet-magyarországi cégek fokozottan megérzik a hazai munkaerő-hiányt, ami a mezőgazdasági szezon kezdetével csak rosszabb és rosszabb lesz. A térség egyik jelentős munkaerő-kölcsönző cégénél, a HSA-nál kerestük a válaszokat a problémára. Oláh Csongor az ukrán vendégmunkások behozatalával hatékony megoldást garantál a cégeknek.
Több mint kétszáz védett madarat akart behozni Ukrajna felől az országba egy ukrán férfi a záhonyi határátkelőhelyen - közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Adó- és Vámigazgatóságának sajtóreferense szerdán az MTI-vel.
Büntetőeljárást indított az orosz Nyomozó Bizottság (SZK)Sztepan Poltorak ukrán védelmi miniszter, valamint Ukrajna fegyveres erőinek több más magas rangú vezetője, köztük Viktor Muzsenko vezérkari főnök és Jurij Allerov, az ukrán Nemzeti Gárda parancsnoka ellen - jelentették szerdán orosz hírügynökségek.
Őrizetbe vett a rendőrség egy 29 éves ukrán állampolgárt, akit orgazdasággal gyanúsítanak, mert egy bűnszervezet tagjaként külföldi lopott autókat alkatrészként értékesített Ukrajnában.
Fehéroroszország bármikor kész hathatós segítséget nyújtani Ukrajnának - erről biztosította Aljakszandr Lukasenka fehérorosz államfő ukrán kollégáját, Petro Porosenko elnököt vasárnap kijevi tárgyalásukon.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft