"ÜNNEPEK" címkével ellátott hírek
Nem vonhatják össze a karácsonyi és újévi ünnepeket a szerbiai állami hivatalokban dolgozók az idén. A korábbi évek gyakorlatától eltérően most a két ünnep között is dolgozniuk kell az állami szervek munkatársainak.
Karácsonyra és szilveszterre gyakorlatilag elfogytak a szabad szálláshelyek a vidéki és a fővárosi szállodákban is - írta a hirado.hu.
Az ünnepek közeledtével mind többen és többen keresik fel az ünnepi fénybe öltözött belvárost és a külvárosok bevásárló centrumait, ezért a személy- és gépjárműforgalom jelentős növekedésére lehet számítani. A „vásárlási láz” szinte szükségszerű velejárója az ingerült viselkedés és a figyelmetlenség. Ezt várva állnak lesben az adománygyűjtés álcája mögé bújt csalók, akik az ünnepre készülők jóhiszeműségét és adakozó kedvét kihasználva bírják rá őket a jótékonykodásra. Éppen ezért, az adventi időszakban sem feledkezhetünk meg a személy- és vagyonvédelmünkről. Fontos, hogy ezekben a hetekben is odafigyeljünk – ha lehet, talán még gondosabban – biztonságunk megteremtésére és a ránk leselkedő veszélyek kiszűrésére.
A vérellátóknak át kell vészelniük az ünnepi időszakot, ezért véradásra buzdítanak még a karácsony előtti időszakban is - írta a hirado.hu.
A pangasius néven forgalmazott haltermékek fokozott hatósági ellenőrzését rendelte el Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter szerdán - közölte a Vidékfejlesztési Minisztérium (VM).
Nem kell fizetni a köztéri parkolásért a baranyai megyeszékhelyen december 22. és január 2. között – jelentette be a pécsi önkormányzat sajtóközleményben.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft