"USZODA" címkével ellátott hírek
Egyhangúan döntött a százhalombattai képviselő-testület arról, hogy megváltoztatja a Kiss Lászlóról elnevezett uszoda nevét és elfogadja lemondását a díszpolgári címről is. Ezeket az ülésüket megelőzve már maga a mesteredző kezdeményezte.
Elébe ment az önkormányzat döntésének Kiss László: maga kéri, hogy változtassák meg a róla elnevezett városi uszoda nevét és lemond a díszpolgári címről – tudta meg a hvg.hu. Ebben a két kérdésben döntött volna szerda délután a százhalombattai képviselő-testület, de az erőszakolós botrányába végképp belefulladt Kiss megelőzte a vélhetően számára kedvezőtlen eredménnyel záruló ülést.
Már egy évvel a Takáts Zsuzsanna-eset előtt megpróbált megerőszakolni egy lányt, akkor kitiltották az összes uszodából.
A Szigligeti utcai óvoda uszodájának felújítása érdekében meghirdetett kulturális programsorozat december 9-én tovább folytatódik.
A Jókai Színház színművészeinek közreműködésével rendeztek gálaműsort Békéscsabán, a Szigligeti utcai óvoda immár két éve bezárt uszodájában. A jótékonysági akció teljes bevétele hozzájárul az intézmény tanmedencéjének felújításához. A támogató jegyek értékesítéséből eddig közel 300 ezer forint gyűlt össze.
Átadták szombaton a 3,2 milliárd forintból elkészült új győri uszodát, az Aqua Sport Központot, ahol januárban a magyar női vízilabda-válogatott világliga-mérkőzést játszik majd.
Nemzetközi úszó- és vízilabda-események megrendezésére is alkalmas, 50 méteres medencével ellátott versenyuszoda épül Gödöllőn.
Tízmilliárd forintot fordít a kormány az országos köznevelési infrastruktúra-fejlesztésre, amelynek részeként uszodák, tornatermek, tantermek újulhatnak meg és épülhetnek. Ezen kívül óvodafejlesztésre is sor kerül - jelentette be az emberi erőforrások minisztere február 21-én a miskolci, Diósgyőr-Vasgyári Szakképző Iskolában.
Ellophatták a krokodilokat, majd lakott területen szabadon engedhették őket Ausztrália északi részén.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft