"UTÁNPÓTLÁS" címkével ellátott hírek
Várhatóan több ezer fő részvételével utánpótlás Európa-bajnokságot rendezhet jövőre a Magyar Kick-box Szakszövetség (MKBSZ).
Mindössze két hét telt ötlet és az esemény között, de Mezőmegyeren nem ismernek lehetetlent az emberek, főleg ha arról van szó, hogy együtt legyenek Békéscsaba egyik kertvárosának lakói.
Az év legrangosabb utánpótlás versenye a Magyar Bajnokság- az utánpótlás korosztálynál is. A tét is óriási,hiszen nem csak a hivatalos magyar bajnoki címek találnak gazdára, de a verseny döntően befolyásolja az aktuális világversenyre kijutást is.
A békéscsabai élvonalbeli labdarúgás utolsó hat esztendeje, akárhogyan is nézzük, egyenletes fejlődést mutatott. Az Előre egy évnyi NBIII-as (2007/08-as szezon) kitérő után került vissza a honi labdarúgás második vonalába. Kétesztendőnyi bizonytalankodás következett (2008/09 szezonban 12., 2009/10-es szezonban 13. helyen végzett a csapat) de attól kezdve az Előre gyakorlatilag minden évben a feljutás egyik esélyeseként kezdte a bajnokságokat.
Pályaválasztási nyílt napra várja a Fővárosi Nagycirkusz pénteken pedagógusaikkal együtt azokat a diákokat, akik az előadó-művészeti pálya iránt tehetséget, elhivatottságot éreznek.
A fiatalok sportjáról és az utánpótlás-nevelésről szervez már ötödször szakmai konferenciát az utanpotlassport.hu szerkesztősége a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) támogatásával.
A hétvége nagy eseménye volt a hagyományos Markovics Emlékverseny Szegeden, amelyen közel száz sportolóval képviseltette magát a Békéscsabai Röplabda SE is.
A hétvége hazánk egyik legnagyobb utánpótlás seregszemléjével fog eltelni.
Dr. Kovács Mihály, az Békéscsaba 1912 Előre Futball Zrt. igazgató tanácsának elnöke, a részvénytársaság szeptember 30-án megtartott közgyűlésén bejelentette, hogy lemond az igazgató tanácsban betöltött elnöki posztjáról. Bejelentését a Zrt. közgyűlése elfogadta.
Szerda este hat óra. A Csabagyöngye Kulturális Központ recepciósai magabiztosan és kedvesen segítenek minden olyan előcsarnokban betért embernek, akinek az arcán tanácstalanságot véltek felfedezni. Kérdésekre egyértelműen válaszoltak, de gyakran megelőzték a kérdést is és kezükkel mutatva az útirányt, csak annyit mondtak a tétovázó embereknek: a szülői értekezlet arra van, a koncertteremben.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft