"UTASSZÁLLÍTÓ" címkével ellátott hírek
Az utasoknak és a személyzetnek nincs esélye a túlélésre.
Harci repülőgépek kísértek a stuttgarti repülőtérre az éjjel egy Svájcba tartó dél-koreai repülőgépet, mert megszakadt vele a rádiókapcsolat - tudatták vasárnap a német hatóságok.
A Pakistan International Airlines gépe éppen Iszlámábádba tartott.
Kényszerleszállást hajtott végre pénteken Északkelet-Kínában az észak-koreai nemzeti légitársaság egyik Phenjanból Pekingbe tartó utasszállító repülőgépe, mert füstöt észleltek a repülőgép belsejében.
Füstöt jelzett arról az egyiptomi repülőgépről az úgynevezett ACARS adattovábbító rendszer, amely csütörtökön a Földközi-tengerbe zuhant - adta hírül a péntek éjjel a CNN amerikai hírtelevízió.
Eltűnt a radarernyőről csütörtök hajnalban az EgyptAir egyiptomi légitársaság Párizsból Kairóba tartó MS804-es járata - közölte a légitársaság az egyik közösségi oldalon.
Kínában bemutatták az első hazai gyártású nagyméretű személyszállító repülőgépet, amely a legújabb Airbus A-320-assal és a Boeing-737-es új generációjával készül felvenni a versenyt - jelentették be hétfőn Sanghajban.
Evakuálni kellett csütörtökön egy repülőgép utasait a floridai Fort Lauderdale-ben, miután a jármű kigyulladt a kifutópályán.
Transzparensekkel, feliratokat a kezükben tartva, nyakukba hurkot kötve, a földön térdelve vagy állva, kiabálva, öklüket rázva tüntettek pénteken a Malaysia Airlines eltűnt MH370-es légi járatán utazó kínaiak hozzátartozói Pekingben.
Legkevesebb öt repülőjárattal kapcsolatban kaptak a nap folyamán telefonon fenyegetést az amerikai hatóságok - közölte kedden az NBC tévécsatorna híradója.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés