"ÚTLEZÁRÁS" címkével ellátott hírek
Kamion és személygépkocsi ütközött a 44-es főút, Békéscsabát elkerülő szakaszán. A balesetnek a jelenlegi információk szerint egy sérültje van.
Rendőrségi szakmai verseny helyszíne lesz a Vértanúk útja. A szervezők a közlekedők megértését és türelmét kérik.
A rendőrök befejezték a helyszínelést, mindkét sáv járható Békéscsaba határában.
Két kamion és egy személyautó karambolja miatt lezárták az M5-ös autópálya főváros felé vezető oldalát Gyál térségében hétfő reggel - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel.
Második ciklusát tölti Sinka Imre Békésszentandrás polgármesteri székében. Megyejárás sorozatunk legújabb állomásán vele beszélgettünk pályázatokról, utakról, turizmusról és szőnyegekről.
Békéscsaba önkormányzata a polgármesteri hivatal illetékes osztályának koordinálásával a kommunista diktatúrák áldozatainak emlékére február 25-én, csütörtökön 9 órai kezdettel megemlékezést tart a Szabadság téri emlékműnél.
A szombat 15:30-kor kezdődő Békéscsaba 1912 Előre – Ferencvárosi TC bajnoki labdarúgó mérkőzés miatt ideiglenes forgalomkorlátozás és forgalmi rend változás lesz Békéscsabán.
Demonstrációval és félpályás útlezárással tiltakoznak kedden reggel és délelőtt ellenzéki pártok a földárverések ellen.
Baleset miatt lezárták a 47-es utat Hódmezővásárhely és Székkutas között – tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője vasárnap délben az MTI-t.