"ÜZEMI BALESET" címkével ellátott hírek
A Rettig Hungary üzemében történt a baleset, de az elhunyt férfi egy külsős cég ügyvezetője volt.
A férfi több mint három éve dolgozik a miskolci tésztagyárban. Június 30-án vesztette el a végtagját. Azt állítja, hogy körülbelül fél éve nem működött rendesen az a gép, amely letépte az alkarját – derül ki a hétfői Blikkből.
Meghalt egy férfi, akire rázuhant egy betontömb egy épület bontása közben csütörtökön Hévízen - közölte a Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság a honlapján.
Halálos üzemi baleset történt péntek hajnalban Dunaújvárosban, az egyik Vasmű úti gyárban - közölte a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője pénteken. Az MTI megkeresésére az esettel kapcsolatban a Dunaferr későbbre ígért tájékoztatást.
Azért beszélnek becslésekről a halálos áldozatok esetében, mert még tart a kutatás és a mentés West városka központjában. A sérültek száma meghaladja a 160-at.
Halálos üzemi baleset történt csütörtökön Nyíregyházán: egy tolató nehézgépjármű halálra gázolt egy 50 éves férfit - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság helyettes sajtószóvivője.
Üzemi balesetben vesztette életét egy 34 éves férfi Gyöngyösön, a helyi ipari park egyik üzemében - adta hírül vasárnap a heol.hu Heves megyei hírportál.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft