"ÜZLET" címkével ellátott hírek
90 perc, 40 üzletember, egy reggeli és megannyi lehetőség.
Új helyszínen a BNI Csabai Csípős csoport: ezentúl a Munkácsy Hotel ad otthont a találkozóknak. A mottó azonban a régi: Aki ad, az nyer!
Ötven emberrel végzett egy afgán származású, amerikai férfi június 12-én hajnalban a floridai Orlando egyik legnépszerűbb melegbárjában. Az Ipsos közvélemény-kutatást végzett a tragédia után, amiből kiderült: az emberek 71 százaléka támogatná a fegyvereladás és -tartás korlátozását. Szakértők szerint a törvényhozókat sakkban tartják az amerikai fegyvergyártó cégek és a fegyverszövetségek, amelyek a civilek félelmére építve 40 százalékkal emelték eladásaikat az orlandói tragédia óta - olvasható a híradó.hu-n.
Egy átlag felhasználó alig néhány százalékát használja ki okostelefonja tudásának. És ugyanez igaz a Facebookra is. Pedig komoly lehetőségek rejlenek mindkettőben, csak meg kell tanulni használni őket. (x)
Hétfő reggel 7.19. Beszaladok a boltba csokit venni Such kollégának, ha már tegnap volt a huszonkettedik születésnapja. Hozzácsapok még egy-egy apróságot az autóban várakozó kölköknek is, és beállok a sorba.
Az örök elégedetlen, az örök lesz-még-rosszabb újra beszólt.
Mazsorett a francia majorette szó magyarosított változata. A külföldi jövevényszavak sorsa többféleképpen alakulhat Magyarországon, ha már elterjedtek és részévé váltak a magyar nyelvnek. A majorette ilyen szó. Sorsa a magyar kiejtés szerinti írás lett. Pedig sem a szó, sem maga a műfaj, amit jelent, nem régi keletű, és még az sem tisztázott pontosan, hogy francia, vagy amerikai találmány.
Összesen mintegy 230 millió dollár értékben írtak alá gazdasági együttműködési megállapodásokat Kína és Nagy-Britannia képviselői Sanghajban Vilmos hercegnek, a brit trónörökös elsőszülött fiának kínai látogatása során.
A Csabai Csípős Csoport ma is üzleti találkozót tartott a Munkácsy hotelben. Magyarország legnagyobb üzleti networking szervezetének, a BNI-nak - Business Networking International - a lényege az, hogy a tagok egymás munkáját segítik azzal, hogy üzletet ajánlanak, közvetítenek egymásnak jutalék nélkül. „Aki ad, az nyer!"
Száznál is többen fogadták el a meghívást a BNI békéscsabai csoportjának nyitónapjára. Bár a csoport hivatalosan már megalakult, most egy olyan rendezvényt tartottak, ahol az érdeklődők, kívülállók is megtudhatták, mi az a BNI, miért jó tagnak lenni és hogyan lehet bekerülni a csoportba. A rendezvény során a helyi csoport tagjai is bemutatkoztak.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft