"ÜZLETEK" címkével ellátott hírek
Mentesülnének a kiskereskedelemben tervezett kötelező foglalkoztatási kvóta alkalmazása alól azok a nagyáruházak, amelyekben a vásárlók kiszolgálására alkalmas csemegepultokat tartanak fenn.
A két ünnep között sokan cserélik ki az ajándékba kapott termékeket, fontos azonban különbséget tenni a minőségi hiba és az egyéb okok között.
Jóval a termelési önköltség alatt árusítja több kiskereskedelmi élelmiszerlánc is az étkezési tojásokat - hívja fel a figyelmet pénteki közleményében a Baromfi Terméktanács (BTT).
Az Országos Állategészségügyi és Élelmiszerbiztonsági Hatóság (ANSVSA) élelmiszerriadót rendelt el több romániai megyében, miután élősködővel fertőzött, fagyasztott makrélát találtak. Az ANSVSA ellenőrzéseket végez több az ország nyugati, középső, déli megyéjében, és megpróbálják visszavonni a forgalomba került fertőzött húst.
Közép- és Kelet-Európában a megkérdezett vásárlók 25 százaléka jelölte meg a hipermarketeket, 18 százalékuk a diszkontüzleteket, mint a napi fogyasztási cikkek beszerzésének fő helyét - áll a GfK csoport legújabb felmérésében.
Hírek