"VADÁSZ" címkével ellátott hírek
Ugyanis számtalan vadász érkezett a Békés Megyei Kormányhivatal nagytermébe, ahol a vaddisznó társas vadászat járványügyi szabályaival kapcsolatban tartandó járványvédelmi vadászképzés és vizsga rendezvénye zajlott.
Szerencsétlenségére a kis állat a szepezdi szabadstrand közelében hevert le pihenni az év eddigi legforróbb napján. A kiérkező vadász nem sokat teketóriázott.
Több mint ezer védett pacsirta tetemét találták meg a vámosok egy olasz autóban Letenyénél, autójukban elemmel, motorral preparált csalimadarak is voltak - tájékoztatta a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője hétfőn az MTI-t.
Kegyetlen haláluk volt azoknak az állatoknak, amelyek idegméreggel beoltott tojásokat ettek egy városföldi tanyánál Bács-Kiskun megyében. Egy tanyatulajdonos kapta a tojásokat egy hivatásos vadásztól. Vádat emeltek ellenük, mindkettőjük börtönbe kerülhet.
Szakemberek szerint egy grizzly és jegesmedve hibridje az a medve, amelyet Kanada északi részén, a Hudson-öböl partján fekvő Arviat település közelében ejtett el egy vadász.
Több mint 60 ezren látogattak ki idén a vasárnap véget ért 23. FeHoVa (Fegyver, Horgászat, Vadászat) nemzetközi kiállításra a Hungexpo Budapesti Vásárközpontba, Kelet-Közép-Európa legnagyobb vadász- és horgászkiállítására - közölte a Hungexpo Zrt. hétfőn az MTI-vel.
Eltévedt két budapesti kiránduló Gyula külterületén. Miután egyikük a rendőrség segítségét kérte, az egyenruhások erdészekkel, vadászokkal indultak a keresésükre és épségben meg is találták őket.
A gazda mindig ugyanakkor, ugyanott futtatta az ebet Andornaktályán, szájkosarat, lámpát is tett rá. A vadász azt mondja, megtámadta az állat. A célzott lövés 30-40 méterről érkezett.
Hagyományteremtő szándékkal rendezik meg az I. Szegedi Horgász - Vadász Pikniket szeptember 19-én, hogy népszerűsítsék és bemutassák a horgászatot és a vadászatot.
Nagykamaráson lopás miatt volt szükség rendőri intézkedésre 2015. január 9-én.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft