"VADÁSZAT" címkével ellátott hírek
Az állomány túlszaporodásának megelőzése érdekében újra engedélyezni kellene a medvevadászatot Székelyföldön - jelentette ki a Hargita megyei önkormányzat elnöke a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában kedden.
A 444 egy kanadai olvasója segítségével bukkant olyan vadászati engedélyekre, amelyek Semjén Zsolt nevére lettek kiállítva.
Egy évvel tovább maradnak az anyjuk mellett a svéd erdőkben élő barnamedve-bocsok, mint néhány évtizeddel ezelőtt - derült ki egy új kutatásból.
A férfi azt állítja, nem adott engedélyt senkinek, hogy kilője az állatot.
A Fehér megyei Küküllővárra érkezhetett egy vadászatra az Amerikai Egyesült Államok elnökének nagyobbik fia, Donald Trump Jr. – nyilatkozták a MEDIAFAX-nak helyi közigazgatási források - írja a híradó.hu.
Bulgáriában betiltották a madarak vadászatát, miután újabb 2 madárinfluenza fertőzési gócot azonosítottak az ország déli felén.
Egy olasz vadász és egy magyar hajtó könnyű sérülést szenvedett vasárnap Békés megyében egy szervezett hajtóvadászat során - tájékoztatta a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense hétfőn az MTI-t.
A természetvédelem ma már szervesen összekapcsolódik a vadászattal, a vadgazdálkodással - mondta V. Németh Zsolt, a Földművelésügyi Minisztérium környezetügyért, agrárfejlesztésért és hungarikumokért felelős államtitkára vasárnap a Vas megyei vadásznap megnyitóján.
Megnyílt Budapesten a 23. FeHoVa (Fegyver, Horgászat, Vadászat) kiállítás, a nemzetközi kiállítást Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes, az Országos Magyar Vadászati Védegylet elnöke és Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter nyitotta meg csütörtökön a Hungexpo Budapesti Vásárközpontban.
A Demokratikus Koalíció (DK) szerint a Miniszterelnökséget vezető Lázár János egy olyan vadászaton vett részt, amelyen törvénysértő módon kiskorú gyermek kezébe is fegyvert adtak.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft