"VÁDIRAT" címkével ellátott hírek
Befejeződött a vádirat ismertetése a sok tízmilliárdos csalás, sikkasztás és más bűncselekmények miatt indult Quaestor-ügy büntetőperében a Fővárosi Törvényszéken szerdán.
Tizenegy emberrel szemben nyújtott be vádiratot a Fővárosi Főügyészség befolyással üzérkedés bűntette és más bűncselekmények miatt a Fővárosi Törvényszékre. Az ügyben két férfi európai uniós pályázati támogatások elnyerése érdekében kért pénzt, a többi vádlott pedig fizetett azért, hogy az előbbiek a megfelelő embereket befolyásolhassák - közölte a fővárosi főügyész az MTI-vel.
Cáfolja a Bács-Kiskun Megyei Főügyészség, hogy már 2011-ben elkészült volna Stadler József ügyében az a vádirat, amelyet 2014-ben nyújtottak be a bíróságnak.
A Fővárosi Ítélőtábla néhány nappal ezelőtt utasította a felfüggesztett eljárás folytatására a Fővárosi Törvényszéket a háborús bűntettel vádolt Csatáry László ügyében.
Halálos közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt emelt vádat a Budakörnyéki Járási Ügyészség az ellen a nő ellen, aki egy ikerpárt gázolt el tavaly júniusban Érden - közölte Gyugyi Csilla, a Pest Megyei Főügyészség szóvivője csütörtökön az MTI-vel.
Változás történt a büntetőtanács összetételében, ezért elölről kezdik a vörösiszap-katasztrófa miatt indult büntetőper tárgyalását a Veszprémi Törvényszéken.
A Pécsi Törvényszék a vádirat bírósági ismertetéséig semmilyen nyilatkozatot nem tesz, a sajtó különböző információit sem megerősíteni, sem cáfolni nem fogja Bándy Kata rendőrségi pszichológus meggyilkolásának ügyében.
Az izraeli államügyész vasárnap reggel adta be a volt külügyminiszter ellen újabb vádakat megfogalmazó dokumentumokat egy jeruzsálemi polgári bírósághoz.
Az izraeli ügyészség nyilvánosságra hozta a volt külügyminiszter, Liberman elleni súlyosbított vádiratot, és átadta azt a parlament elnökének.
Dani Ajalon külügyminiszter-helyettes új tanúvallomása alapján várhatóan súlyosbítják az Avigdor Liberman volt külügyminiszter elleni vádakat izraeli tévécsatornák keddi értesülései szerint.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó