"VADKENDER" címkével ellátott hírek
A korábban becsült százmillió forint helyett csaknem félmilliárd forintot is érhet a Pest megyei ültetvényeken pénteken lefoglalt 2200 tő indiai vadkender.
Több mint kétszáz tő vadkendert találtak a rendőrök Szolnokon, egy használaton kívüli gyártelep területén, a nyomozók eljárást indítottak egy 44 éves szolnoki férfi ellen kábítószer birtoklása miatt - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense vasárnap az MTI-vel.
Mintegy 200 tő vadkendert találtak a rendőrök egy idős zalakarosi férfinél, aki azt mondta, hogy a tévéből tanulta meg a kábítószernek minősülő növény termesztését - közölte vasárnap a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság.
Hét kilogramm indiai kendert, valamint marihuánagyanús növényi törmeléket, orvvadászathoz használatos eszközöket és fagyasztott vadhúst találtak a rendőrök egy ásotthalmi tanyán – közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szombaton a rendőrség honlapján.
Felmentették az emberölés kísérletének vádja alól azt a miskolci férfit, aki áramot vezetett a borospince ajtajába, hogy így védje a tolvajoktól a saját használatra nevelt vadkendert.
Két vadkenderültetvényt számolt fel a rendőrség vasárnap a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Tiszakerecsenyben. A kábítószer termesztésével gyanúsított két férfit bűnügyi őrizetbe vették - közölte a térségi rendőr-főkapitányság helyettes sajtószóvivője hétfőn az MTI-vel.
Két bajai ingatlant ellenőriztek bejelentés alapján a pénzügyőrök a napokban, az egyik házban vadkenderültetvényt, a másikban metadont, ketamint és más kábítószergyanús anyagot, valamint a csomagolásukhoz szükséges eszközöket találtak - közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal kedden.
Vadkender-termesztőket fogtak el Zámoly külterületén – közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője vasárnap az MTI-vel.
Őrizetbe vettek a rendőrök egy 22 éves pásztói férfit, aki vadkendert termesztett egy családi ház pincéjében - közölte a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője csütörtökön.
Várhatóan a jövő tavasztól már törvényesen is hozzáférhetővé válnak a marihuána alapú gyógyszerek Csehországban. Egy adagnyi "kender" ára 1200 korona (mintegy 13.500 forint) körül lesz - írja a Mladá Fronta Dnes című cseh liberális napilap hétfőn.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft