"VÁLÁS" címkével ellátott hírek
Huszonöt évi házasság után válik Jeff Bezos, az Amazon.com alapítója, vezérigazgatója és felesége, MacKenzie Bezos. A hírt közös nyilatkozatban szerdán jelentette be a házaspár.
Húsz évi házasság után Robert De Niro elválik feleségétől, Grace Hightowertől - osztotta meg értesülését a The Hollywood Reporter.
Az elmúlt hét évben, 2010-hez képest, 40 százalékkal nőtt a házasságkötések száma, míg a válásoké 20 százalékkal csökkent - hívta fel a figyelmet az egyházi, nemzetiségi és civil társadalmi kapcsolatokért felelős államtitkár szombaton a Három királyfi, három királylány mozgalom családi napján, Budafok-Tétényben.
A házasságok mintegy fele válással végződik Magyarországon - mondta Parti Tamás, a Budapesti Közjegyzői Kamara elnöke az M1 aktuális csatornán szombaton.
Magyarországon évente több mint 20 ezer válást regisztrálnak. Ez azt jelenti, hogy naponta több mint 50 házasság romlik meg és döntenek úgy a párok (vagy legalábbis az egyikük), hogy kilépnek eddigi házasságukból és beadják a válópert - írja a hvg.hu.
A fedélzeti kamerák heves vitát rögzítettek a Brangelina családot szállító magángépen.
A színész a tegnapi drámai bejelentés után nem sokkal reagált Angelina Jolie válási szándékára. Apósa sem maradt csendben.
Azt gondoltam, három dolog biztos az életben: a halál, az adók meg a Pitt-Jolie páros. Nem bántam volna, ha az adó kerül le a listáról, így azonban telesírtam a párnámat és hüppögve szedtem le az álompár posztereit a szobám faláról. Hát hová lesz ez a világ?
Mesélte kacagva nemrégiben a 40 éves, kétgyerekes békéscsabai anyuka, Éva. Igen, derűs volt, mert kitárulkozott előtte az UNIVERZUM.
Károly herceg rettegett a válás gondolatától a Dianával való házasságkötése előtt egy árverésre váró magánlevél szerint, amelyet a brit trónörökös egy korábbi szerelmének küldött alig egy évvel esküvője előtt.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft