"VÁLASZTÁSI KAMPÁNY" címkével ellátott hírek
A szakember szerint a lakók annál kevesebb pénzt kapnak, minél több lakásos egy társasház. Eközben mások kétszer is megkaphatják a jóváírást.
Sokaknak nyárig kell majd várniuk a 12 ezer forintos jóváírásra a fűtésszámlából-tudta meg a Népszava.
A Nemzeti Közművek a földgázfogyasztók folyószámláján jóváírta a téli rezsicsökkentés összegét - közölte a NKM Nemzeti Közművek Zrt. csütörtökön az MTI-vel.
Bár a kormány szerint az utóbbi napok mannaként hulló juttatásai, mint az Erzsébet-utalvány, extra rezsicsökkentés, nem befolyásolják az emberek választását, valahogy mégsem ér rá őket kivinni a választások után.
Összesen 29,4 milliárd forintot szán a kormány arra, hogy a választás előtt Erzsébet-utalványt küldjön a nyugdíjasoknak.
Hivatalosan megkezdődött szombaton az országgyűlési képviselő-választási kampány időszaka. A választási eljárásról szóló törvény szerint a kampány a választást megelőző 50. napon indul és a szavazás napján a voksolás befejezéséig tart.
A Fidesz minden egyes választási kampányában a törvényeknek megfelelően járt el, a nagyobbik kormánypárt 2010-es kampányát vizsgáló bizottság felállításának ötlete kétségbeesett próbálkozás az MSZP és a Jobbik részéről - közölte a Fidesz parlamenti frakciója csütörtökön az MTI-vel.
Az Állami Számvevőszék (ÁSZ) befejezte az áprilisi országgyűlési választáson egyéni választókerületben mandátumot szerzett képviselők választási kampányára fordított támogatásainak szabályszerű felhasználásának helyszíni ellenőrzését a Magyar Államkincstárnál - közölte hírportálján az ÁSZ kedden.
Zatykó Gyula, az Erdélyi Magyar Néppárt alelnöke járt nemrég Békéscsabán. Itt tartózkodása során során ellátogatott a hír6.hu szerkesztőségébe is, ahol arról beszélgettünk, hogyan szerepelt a párt az önkormányzati választásokon, és milyen eséllyel indulnak a parlamenti választásokon.
A Fidesz frakcióvezetője szerint a választási kampányokat döntően állami pénzből kell finanszírozni. Lázár János hétfőn sajtótájékoztatón újságírói kérdésre válaszolva azt mondta: a többpárti demokrácia pénzbe kerül, és a választási kampányokat közpénzből kell finanszírozni.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó