"VÁLASZTÁSOK" címkével ellátott hírek
Egy városban csak Fideszes polgármesterjelölt lehet! – jelentette ki Kósa Lajos, a Fidesz ügyvezető alelnöke, Debrecen polgármestere, a Fidesz választási kampányának vezetője. Ezt Békésen azért fontos külön is kihangsúlyozni, mert a jelenleg regnáló polgármester Fidesz támogatással lett a város első embere, a mostani választásokon viszont Rácz Attila a Fidesz-KDNP pártszövetség polgármester-jelöltje.
Egy gyermek szülői kapcsolata az esetek nagy többségében már első látásra felfedezhető. Hiszen a gyermekek az esetek nagy többségében magukon viselik szüleik külső tulajdonságait. Jellemzőek tudnak lenni az arcvonások, a szemformák, az orrformák, és például a gyermek-szülő kapcsolatról árulkodhatnak a járás, a kéztartás és egyéb mozdulatok is. Ám egy gyermeknek lehetnek olyan tulajdonságai is, melyeket nem a szüleitől, hanem a nagyszüleitől örökölt meg.
A Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) arról kíván beszélni az államelnök-választási kampányban, hogy az erdélyi magyarok milyen Romániában szeretnének élni - jelentette ki Kelemen Hunor, a szövetség államfőjelöltje vasárnap Zilahon, ahol egy óvoda avatóünnepségén vett részt.
A Szociáldemokraták Magyar Polgári Pártja azt kéri minden baloldali párttól, hogy hozzájuk hasonlóan az októberi önkormányzati választáson győztes polgármestereik és képviselőik ne vegyenek fel tiszteletdíjat munkájuk után.
Ezernél több jelöltet vettek már nyilvántartásba a választási bizottságok és 1500-nál többen várnak még a döntésre a Nemzeti Választási Iroda (NVI) péntek déli adatai szerint.
Hétmilliárd forint az októberi önkormányzati és nemzetiségi választás tervezett költségvetési előirányzata - közölte az MTI érdeklődésére a Nemzeti Választási Iroda (NVI).
Szlovéniában vasárnap reggel hét órakor megnyíltak a szavazóhelyiségek, ezzel megkezdődött az előre hozott parlamenti választás.
Hiller István és Fodor Gábor tett látogatást Békéscsabán szerda délután. Miklós Attilával kiegészülve beszélgetésre hívták a sajtót, ahol elmondták, hogy az április hatodikai választásoknak hatalmas tétje lesz.
A választások és a jeles jubileumok éve lesz 2014 - mondta Áder János köztársasági elnök a Művészetek Palotájában a Budapestre akkreditált nagykövetek köszöntésén. Az államfő beszédét a Köztársasági Elnöki Hivatal juttatta el az MTI-hez.
Létrejött az összefogás Békés megyében is, ezt és azt az országos összefogást szerették volna demonstrálni az ebben részt vevő demokratikus pártok Békés megyei képviselői csütörtökön Békéscsabán, amely a napokban jött létre az MSZP, az Együtt 2014-Párbeszéd Magyarországért Szövetség, a Demokratikus Koalíció Párt, a Párbeszéd Magyarországért Párt és a Magyar Liberális Párt közreműködésével.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft