"VÁLÓPER" címkével ellátott hírek
Szükség van az időre, hogy a közös cégük és vagyonuk sorsáról megegyezzenek, ezért szüneteltetheti Hosszú Katinka és Shane Tusup a válóperét.
Demi Moore válása Ashton Kutchertől korántsem ért véget, sőt egyre nagyobb hullámokat vet. Moore - jóllehet gazdagabb a férfinél – most lakásuk felújítását is ki akarja fizettetni vele. Nem kis lakásról van szó: értékét 25 és 40 millió dollár közé becsülik.
Ismét izgalmas kiránduláson vehetett részt a Tisza Kálmán Közoktatási Intézmény Békési oktatási egységének 30 diákja a Tanuljunk Demokráciát elnevezésű pályázat keretében.
Válás helyett mediáció – professzionális konfliktuskezelés, egyezségközvetítés. A mediáció, azaz a közvetítés, békéltetés kiváló alternatíva az egész családot érintő feszültség csökkentésére.
Házastársi támogatást követel a férje, Ashton Kutcher ellen beadott válási iratokban Demi Moore - állítja egy celebekkel foglalkozó portál, amely szerint a sztárpár éppen válása pénzügyi részleteit tárgyalja.
Véget ért hétfőn az egyik leghíresebb kínai-amerikai pár válópere Kínában - a bíróság ítélete a családon belüli erőszakot elszenvedő kínai nőknek is új reményt adhat.
Huszonkét évi házasság után havi hárommillió - napi százezer - euró asszonytartásra kötelezte a bíróság Silvio Berlusconi volt olasz miniszterelnököt most lezárult bontóperében.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó