"VANTARA GYULA" címkével ellátott hírek
Rendőrségi beszámoló, kiemelt beruházások, költségvetés – a megyegyűlés fő napirendjei.
Az M44-es gyorsforgalmi autóút Tiszakürt-Kondoros közötti szakasz ünnepélyes alapkőletétele történt meg szerda délelőtt Kondoros határában.
Az ember csak állt és bámult. A munkáját nem csarnokban végző és csarnoklátogatáshoz sem szokott átlagpolgár belépett a FerroPont Üzletlánc békéscsabai, Berényi úti vadonatúj csarnokába az oldalsó ajtón és egyből kicsinek érezte magát.
Szerda délután tartották a Békés Megyei Kormányhivatalban az M44-es gyorsforgalmi út Tiszakürt-Kondoros szakaszával kapcsolatos, minden szempontból gigasajtótájékoztatót.
Szerda délután zajlott a Békés Megyei Kormányhivatalban az M44-es gyorsforgalmi út Tiszakürt-Kondoros szakaszával kapcsolatos sajtótájékoztató.
Ünnepélyes keretek között bocsájtotta útjára Békéscsaba Megyei Jogú Város vezetése olimpikonjainkat.
Vasárnap, a deportálás 72. évfordulóján, átadták a holokauszt emlékfalat Békéscsabán. Az ünnepség után egy hölgy azt mondta, mélyen megrázta a holokauszt túlélő beszéde. Hogy sokkal közelebb került hozzá a téma, mint korábban bármikor. Nem csak ő: a kétszáznál is több megemlékező néma csendben hallgatta az Auschwitzot megjárt Biksz János beszédét.
Kereszténységünkben, magyarságunkban, akaratunkban és alázatunkban erősítenek minket Latorcai-Ujházi Aranka ikonjai - mondta Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes a művész gyomaendrődi kiállításának vasárnapi megnyitóján.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft