"VARGA VIKTOR" címkével ellátott hírek
Ismét nagyszabású produkcióra készül a szarvasi Cervinus Teátrum. Színre viszik a Hotel Menthol című musicalt, amely a Hungária együttes slágereire alapozva ígér felhőtlen szórakozást minden korosztálynak. Emellett természetesen sok minden más is szerepel a most kezdődő évad programjában. A kínálatról dr. Dósa Zsuzsa művészeti igazgatóval és Varga Viktor főrendezővel beszélgettünk.
A Szarvasi Vízi Színház színpadán javában zajlik a VI. Cervinus Művészeti Fesztivál. Szombaton a „Valahol Európában” című musical előadásán is teltházzal és vastapssal köszönte meg a közönség a művészek és a gyermekszínészek produkcióját.
A szarvasi Cervinus Teátrum művészeit már jól ismeri a színházszerető közönség. Legalábbis a színpadról. Mi azonban most szeretnénk Önöknek egy kicsit közelebbről is bemutatni őket. Az apropót a július 13-án kezdődő VI. Cervinus Művészeti Fesztivál szolgáltatja, melynek keretében a Vízi Színházban estéről-estére találkozhatnak majd a szarvasi teátrum tagjaival. Sorozatunk első részében Dr. Dósa Zsuzsa művészeti igazgatóval és Varga Viktor főrendezővel ültünk le beszélgetni.
Július 13-25. között immár hatodik alkalommal rendezik meg Szarvason a Cervinus Művészeti Fesztivált. A rendezvényről kedden sajtótájékoztatót tartottak, melyen a Cervinus Teátrum vezetői mellett a helyi önkormányzat is képviseltette magát.
Július 13-25. között immár hatodik alkalommal rendezik meg Szarvason a Cervinus Művészeti Fesztivált. A rendezvényről kedden sajtótájékoztatót tartottak, melyen a Cervinus Teátrum vezetői mellett a helyi önkormányzat is képviseltette magát.
Varga Viktor haragszik az álságos médiára, amely félperces showműsorként tálalja a háborút, s ezzel kiöli az emberekből a maradék humánumot is. A szarvasi Cervinus Teátrum főrendezőjeként ő nem ezt teszi: inkább megdöbbenti, felébreszti a nézőt. Nem csoda, hogy csütörtökön, az általa rendezett „Valahol Európában” című darab főpróbáján is előkerültek a nézőtéren a zsebkendők.
A Szarvasi Cervinus Teátrum a nagy érdeklődésre való tekintettel november 5-én, szombaton 19.00 órától ismét műsorra tűzi a "Joéjszakát, Mama!" című előadást.
Szarvastól Kétsopronyig több megyénkbeli településről választották ki azt a húsz általános illetve középiskolás fiatalt, akik hamarosan színpadra lépnek a szarvasi Cervinus Teátrum Valahol Európában című musicaljében. A rendező, Varga Viktor úgy véli, ez a darab napjainkban aktuálisabb, mint valaha, mert ebben a pénzközpontú, antihumánus világban az emberségre emlékeztet bennünket.
Varga Viktor a Sausage Party 3. keretén belül, október 24-én szombaton este 8 órától a Csarnok színpadán csap a hangok közé.
Három és fél év után végre eljött az a pillanat, amikor a Békéscsabáról a Föld nevű bolygóra elszármazott énekes a saját (!) zenéjét és szövegét írhatja, hangszerelheti, a hanganyaghoz készülő klipet rendezheti, mi több, még el is énekelheti. Varga Viktorral a napokban egy csabai benzinkút-avatón beszélgettünk, miközben a Dallas-sorozat főcímdala vagy tizenhét és félszer körbement, de ő most kivételesen nem tercelt alá.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó