"VAS MEGYE" címkével ellátott hírek
Vas megyében négy településen - Perenyén, Jákon, Söptén és Szombathelyen - tizenöt lakóházat fenyeget a belvíz az éjszaka hirtelen lehullott, nagy mennyiségű eső miatt - közölte honlapján szerdán a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.
A vízgyűjtőkön szombat délutántól lehullott nagy mennyiségű eső miatt áradni kezdtek a folyók és patakok Vas megyében, a Gyönygyös patak Kőszeg külterületén hat házat veszélyeztetett, az egyik házból két lakót átmenetileg kiköltöztettek - közölte a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője vasárnap az MTI-vel.
Jövedéki orgazdaság gyanúja miatt tettek feljelentést a Nemzeti Adó- és Vámhivatal pénzügyőrei, miután a Vas megyei Torony községben tartott ellenőrzésen 139 karton magyar adójegy nélküli cigarettát találtak egy lakóházban - közölte Cséve Szabolcs, a NAV Regionális Vám- és Pénzügyőri Főigazgatóságának sajtóreferense az MTI-vel.
Négy, kábítószer-terjesztéssel gyanúsított embert fogtak el a Celldömölki Rendőrkapitányság és a Terrorelhárítási Központ munkatársai egy összehangolt akció keretében Celldömölkön és Budapesten csütörtökön - közölte honlapján a police. hu.
Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint elsősorban ismét a Dunántúl nyugati részén lehet nagyobb havazás. Az Alföldön pénteken napközben havas eső, eső váltja fel a havazást. A jövő hét elején már 10-12 fok is lehet.
Részletes akcióterv készül Vas megyében a hirtelen olvadás és esőzés idejére. Bár egyelőre a havazás és hófúvás okoz gondokat Vas megyében, a sok csapadék és a majdani olvadás miatt már készülnek a villámárvizekre. Legutóbb novemberben volt harmadfokú árvízvédelmi készültség a Rábán, több települést is elöntött a víz, Csákánydoroszlón utcákat kellett kitelepíteni.
A Kisalföld Volán és a Vasi Volán bérleteit is elfogadja járatain csütörtök reggel óta a GYSEV - közölte a vasúttársaság szóvivője csütörtökön.
Életfogytig tartó fegyházbüntetésre ítélte első fokon a Szombathelyi Törvényszék csütörtökön azt a Vas megyei férfit, aki 2011 decemberében alvó feleségét több kalapácsütéssel megölte.
A sofőr többször is szabálytalankodott, mielőtt a rendőrök elfogták 84-es úton.
Életét vesztette egy férfi, amikor hétfő délelőtt Vas megyében, Bucsu község közelében személygépkocsijával nekiütközött egy vele szemben haladó tehergépkocsinak - közölte a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft