"VÁSÁR" címkével ellátott hírek
Internetes vásárlás helyett biztonságosabb a helyi erdőgazdálkodóktól tűzifát vásárolni, mivel az esetleges kifogásokat is könnyebb így érvényesíteni - mondta Nagy Dániel, a Nemzeti Élelmiszerbiztonsági Hivatal (Nébih) erdészeti igazgatóságának igazgatóhelyettese szerdán az M1 aktuális csatorna reggeli műsorában.
December 11-én 15 órakor a Kossuth Lajos Általános és Alapfokú Művészeti Iskola sportcsarnokában karácsonyi jótékonysági vásárt tartanak.
Jelentős a magyar részvétel a kölni Anugán, több mint 60 magyar kiállító mutatja be termékeit a világ egyik legjelentősebb élelmiszeripari vásárán Németországban - mondta a kiállítás megnyitóját követően szombaton az MTI-nek a Magyar Turizmus Zrt. agrármarketing vezérigazgató-helyettese.
A magyar élelmiszerek jól szerepeltek a Dubajban megrendezett élelmiszeripari vásáron.
A Segítő Vására elnevezésű jótékonysági programon olyan cégek kézműves termékeiből válogathatnak az érdeklődők december 7-én és 8-án a Millenáris parkban, amelyet megváltozott munkaképességűek vagy fogyatékkal élők készítettek.
Szerda délelőtt érkezett meg a városháza elé az a fenyőfa, ami már majd 25 éve növekedett egy dobozi család udvarában. Eredetileg 9 méteres volt, kivágás után 7 méteresre „szabták”, a díszítés miatt volt szükség a kurtításra. Az "óriás" szállítása és felállítása nem volt egyszerű.
December elsején, az első adventi gyertyagyújtással indul a karácsonyi vásár Békéscsabán. A szentestéig tartó eseménysorozat programok tucatjával várja a békéscsabaiakat, és a ’Csabára érkezőket. Korcsolyapálya, mini vidámpark, kirakodóvásár, vendéglátás, és koncertek, fellépők, zenés műsorok követik egymást a programfüzetben.
Virágkötészeti kiállítással, vásárral és kézműves programokkal, tárlatvezetésekkel, koncertekkel várják az érdeklődőket péntektől vasárnapig a Néprajzi Múzeum adventi programján.
A tartalmi bővítésre koncentrál idén az Art Market Budapest kortárs képzőművészeti vásár; a nemzetközi színtér több száz alkotóját felvonultató rendezvényt november 28. és december 1. között tartják meg a budapesti Millenáris Parkban.
Fogyatékkal élők által készített termékeket mutattak be pénteken a Csabai Kolbászfesztiválon. A Segítő Vásár elnevezésű rendezvény célja megmutatni azt, hogy egy megváltozott munkaképességű személy is tud olyan terméket készíteni, ami megállja a helyét a piacon.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó