"VASTAG TAMÁS" címkével ellátott hírek
Nyolcadik születésnapját ünnepli a hír6.hu. Ennek alakalmából – és némileg rendhagyó módon, ugyebár – hatalmas bulival ajándékozta meg partnereit, munkatársait és a Csabai Kolbászfesztivál közönségét.
Nyolcadik születésnapját ünnepli a hír6.hu. Ennek alakalmából – és némileg rendhagyó módon, ugyebár – hatalmas bulival ajándékozta meg partnereit, munkatársait és a Csabai Kolbászfesztivál közönségét.
A Békéscsabai Jókai Színház társulata Kelet-Európa legnagyobb színházi fesztiváljára kapott meghívást. Május 29.-én a már több mint hetvenedik előadást megért Monte Cristo grófja című musicallel lépett fel a magyar társulat Kherszonban.
A herszoni előadás olyannyira rendhagyó lesz, hogy Vastag Tamás egy személyben Dumas szellemét és az ifjú Edmond Dantest is életre kelti az ukrán színpadon. A hetvenedik előadáson túl ez egyszerűnek tűnhetne, de ha a dalokon kívül a táncokat és a prózai részeket is számításba vesszük máris egyértelmű, hogy az ifjú színész bizony bőséggel talál magának tanulnivalót az esti előadás előtt.
Díszbemutatóra igyekezett Békéscsaba kultúrakedvelő közönsége, az idei évad utolsó ilyen eseményére, ami egyben a porondszínházi bemutató is volt. Frank Sinatra: A Hang című produkciót mutatta be a Békéscsabai Jókai Színház társulata az ExperiDance Tánctársulat közreműködésével. A fiatal Sinatra-t Vastag Tamás, míg az idősebbet Szomor György alakította.
Évadzáráshoz érkezett a Békéscsabai Jókai Színház, így ahogy a nézők már megszokhatták a porondszínházi előadáson ötvöződik a színházművészet a tánc és a cirkusz világával. A teátrum a cirkuszsátorba varázsolta Frank Sinatra életét, így a közönség visszaemlékezhet az énekes-legenda legnagyobb pillanataira, sikereire, barátaira, munkatársaira és szerelmeire is.
Frank Sinatra produkcióval zárja a Békéscsabai Jókai Színház az idei évadot. A Hang főszerepét az a Vastag Tamás alakítja, aki A Dal döntőjéig jutott, és aki a Monte Cristo grófjában Dumas szerepét alakította a békési megyeszékhely teátrumában. A nagyközönség május 8-án foglalhatja el helyét a Porondszínház nézőterén, és adhatja át magát a giga-előadás varázsának és A Dalnak.
Vasárnap este a tét a döntőbe jutás A Dal-ban. Szombaton négy produkció jutott tovább a kilencből, a második középdöntő pedig vasárnap lesz, ebben a fordulóban megméretteti magát Vastag Tamás is, akit a békéscsabaiak kicsit a magukénak éreznek.
A jó szokásához méltóan, ismételten egész estés ünnepélyes gálával nyitotta meg évadkapuját pénteken a Békés Megyei Jókai Színház. A teátrum az őszt ott kezdte, ahol nyáron befejezte: lenn az Andrássy úton, ahol valaha konflisok zörögtek. A színház előtt felállított színpadon számos hazai sztár előadott egy-egy részletet a Titkok évadának repertoárjából. S hogy kik? Az egyelőre maradjon titok. (Megfejtés lejjebb.)
A Jókai Színház ünnepélyes évadnyitó gáláját tartja péntek este Békéscsabán, mint megtudtuk, Vastag Tamás is csatlakozik a társulathoz.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft