"VASÚTÁLLOMÁS" címkével ellátott hírek
Gondnoki szolgálatot működtet utasforgalmi létesítményeiben és üzemi területein a MÁV.
„Nagy vonatozó vagyok, így amikor nyáron egy tollvonással elvették tőlünk a budapesti IC kocsikat, meglehetősen nagy érvágás volt” – kezdi levelét egy olvasónk.
Elloptak egy-egy életmentő defibrillátort a győri és a hegyeshalmi vasútállomásról - közölte a MÁV hétfőn az MTI-vel.
A szegedi vonalon is fennakadást okoz a viharos szél, Nagykőrös és Kecskemét között ideiglenesen nem közlekedhetnek a vonatok, mert megrongálódott a felsővezeték - közölte a Mávinform sajtóügyeletese péntek délben.
Felmászott a verőcei vasútállomáson várakozó egyik tehervagon tetejére két fiatalember kedd hajnalban, egyiküket halálos áramütés érte - közölte a Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője az MTI-vel.
Egy-egy városszépítő beruházásnak (még szebben fogalmazva: rehabilitációs, ne adj’ isten, revitalizációs programnak) számos, első fleshre nem látható pontja is van. Azaz, az épületfelújítások, a tetszetős köztéri burkolatok, a gyönyörű növényzetek stb. megjelenésén kívül a kornak megfelelően egy teljesen, mégis hétköznapi elemei is kinőnek a kandeláberek szárairól: a térfigyelő kamerák. (x)
Egy-egy városszépítő beruházásnak (még szebben fogalmazva: rehabilitációs, ne adj’ isten, revitalizációs programnak) számos, első fleshre nem látható pontja is van. Azaz, az épületfelújítások, a tetszetős köztéri burkolatok, a gyönyörű növényzetek stb. megjelenésén kívül a kornak megfelelően egy teljesen, mégis hétköznapi elemei is kinőnek a kandeláberek szárairól: a térfigyelő kamerák.
Hőségben hűsítő - pitypangos szökőkút a békéscsabai vasútállomás előtt. Már csak pár hét és hűsölhetünk benne...
799 nap után, ma este hat órától – egyelőre csak részlegesen, de – újra birtokba vehető a csabai vasútállomás épülete.
Nem lesz jegyértékesítés Békéscsabán tíz órán keresztül a pénztárak költözése miatt. Ezután megnyílik az állomásépület.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft