"VÉDEKEZÉS" címkével ellátott hírek
Megszólalt a tolvajt üldöző Katona Andrea, akit a Kúria felmentett minden vádpont alól.
Már rendelkezésre áll a háziorvosoknál az influenza elleni oltóanyag, a vírussal szemben ez a leghatékonyabb védekezési mód - közölték szakemberek.
Több jogcímen összesen egymilliárd forintot fordít a kormány a parlagfű elleni védekezésre idén, s hasonló összegbe került az abban eddig részt vett közfoglalkoztatottak bére - derül ki Fazekas Sándor földművelési miniszter szerdán közzétett írásbeli válaszából.
Medvék és más vadon élő állatok ellen épít új védőrendszert a Rijeka és Zágráb közötti autópálya-szakaszon a horvát autópálya-kezelő vállalat – hangzott el a Nova TV pénteken.
A tavasz beköszöntével kezdődik a kirándulószezon, a túrázóknak pedig újra számolniuk kell a kullancsveszéllyel. A legjobb védekezés a megelőzés, mégpedig megfelelő ruházattal és riasztószerekkel, de a szakorvosok szerint bárki könnyen megtanulhatja a vérszívó biztonságos eltávolítását is – hangzott el a Kossuth Rádió Napközben című műsorában.
A regionális vízügyi igazgatóság 319 munkatársa vesz részt a belvíz elleni védekezésben az Alsó-Tisza vidékén – tájékoztatta szerdán Kádár Mihály védelemvezető-helyettes az MTI-t.
Február 11-én dönt a kormány a belvízi védekezéshez szükséges források átcsoportosításáról - jelentette be a Miniszterelnökséget vezető miniszter pénteken Hódmezővásárhelyen.
Ők ezeket a biztonsági intézkedéseket használják kommunikációjuk – e-mailjeik, azonnali üzeneteik, okostelefonjuk és internetezésük – védelmében.
Világszerte 27 országban, köztük Magyarországon készült felmérés szerint csupán a pénzügyi vállalatok 52 százaléka és az e-kereskedelemmel foglalkozó cégek 46 százaléka véli úgy, hogy fokozott intézkedésekre van szükségük a pénzügyi tranzakciók védelme érdekében.
A kormány további 2,6 milliárd forintot biztosít a belvízi és árvízi védekezésre és a helyreállításokra - közölte a kormányszóvivő hétfőn az MTI-vel.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó