"VÉDETT ÁLLAT" címkével ellátott hírek
A világ vadon élő tigrisei hanyatló populációinak otthont adó 13 ország pénteken, egy katmandui orvvadászat ellenes konferencián megegyezett egy információcserén alapuló hálózat létrehozásában, hogy felvehesse a harcot a csempészekkel.
Negyvenhét teknősbékát és két teknőstojást találtak a cseh vámosok pénteken a prágai Václav Havel repülőtéren egy külföldi utas csomagjában - közölte Sárka Miskovská, a cseh vámhivatal szóvivője szerdán.
Az új kínai büntető törvénykönyv tervezete szerint börtönt kockáztat az, aki védett állatot vásárol vagy fogyaszt.
Védett és veszélyeztetett állatok tucatjait, köztük tigriseket és oroszlánokat is kínálnak eladásra kínai internetes áruházakban - írja tényfeltáró cikkében a sina.com hírportál.
Különféle védett állatfajok csontjait tartalmazó küldeményt találtak és foglaltak le a pénzügyőrök a Liszt Ferenc-repülőtéren, és természetkárosítás gyanúja miatt feljelentést tettek - tájékoztatta a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) vám- és jövedéki szóvivője hétfőn az MTI-t.
Elpusztított kilenc ürgét, ezzel több mint kétmillió forint kárt okozott három férfi, akiket tetten értek ürgeöntés közben Szabadszállás és Kerekegyháza között, a Duna-völgyi főcsatorna mellett lévő természetvédelmi területen – tudatta a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője az MTI-vel vasárnap.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft