"VEREKEDÉS" címkével ellátott hírek
Garázdaság miatt jogerősen pénzbüntetésre ítélt a bíróság két lett állampolgárságú férfit, mert másfél hete ittasan összeverekedtek egy Londonból Budapestre tartó repülőgépen - közölte a fővárosi főügyész kedden az MTI-vel.
Sánta Lászlót két férfi többször megütötte egy szórakozóhelyen egy szeptemberi hajnalon, mert valamit mondott egy nőnek. A rendőrök az egyik férfit a napokban elfogták, társa hétfőn adta föl magát.
Egy popénekes megverése miatt több éves börtönbüntetés fenyegeti Arda Turant, a törökök százszoros válogatott labdarúgóját.
A netre feltett videóban hosszan kergetnek egy férfit, akit végül megrugdosnak és botokkal ütlegelnek.
Garázdaság és közúti veszélyeztetés miatt intézkedtek a rendőrök Vésztőn, egy italozó előtt. Egy férfi és egy házaspár között azért alakult ki vita, mert a feleség szerint a férfi ellopta a kutyájukat.
Egy járőrpár két tagját érte támadás a francia főváros egyik elővárosában, Champigny-sur-Marne-ban. A nőt percekig ütötték, rugdosták.
Kiabált a családjával, verekedni akart édesapjával egy férfi tegnap , 22 óra körül Békésen, a Szabadkai utcában.
Egy békéscsabai presszóban tegnap 20 óra körül egy férfi bántalmazta a szórakozóhely két vendégét.
Sarkadon, egy italmérő előtt tegnap délután összeszólalkozott két férfi.
Közterület-felügyelőket bántalmaztak a hétvégén Józsefvárosban, az egyik elkövetőt még keresik a rendőrök - közölték hétfőn a police.hu-n.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft