"VEREKEDÉS" címkével ellátott hírek
Kiabált a családjával, verekedni akart édesapjával egy férfi tegnap , 22 óra körül Békésen, a Szabadkai utcában.
Egy békéscsabai presszóban tegnap 20 óra körül egy férfi bántalmazta a szórakozóhely két vendégét.
Sarkadon, egy italmérő előtt tegnap délután összeszólalkozott két férfi.
Közterület-felügyelőket bántalmaztak a hétvégén Józsefvárosban, az egyik elkövetőt még keresik a rendőrök - közölték hétfőn a police.hu-n.
Ismét verekedtek a kijevi törvényhozásban: ezúttal Jurij Bojko, az Oroszországba menekült Viktor Janukovics volt elnök híveiből alakult Ellenzéki Blokk és Oleh Ljasko, a Radikális Párt frakcióvezetője között tört ki ökölharc utóbbi felszólalása közben hétfőn a parlament egyeztető tanácsának ülésén.
Dulakodás tört ki szerda reggel a jeruzsálemi óváros legszentebb zsidó helyénél, a Siratófalnál, amikor a tóratekercseikkel érkező zsidó vallási reformirányzatok képviselői saját vallási szabályaik szerint kívántak imádkozni - jelentette az izraeli média.
Megbuherált taxióra miatt elszámolási vitába keveredett egy külföldi férfi az őt szállító taxissal, emiatt a nyílt utcán verték meg hétfő hajnalban.
Gáz-riasztófegyverrel és késsel támadt egymásra egy három- és egy négyfős társaság szerdára virradó éjjel Budapest belvárosában - közölte a rendőrség a honlapján.
Egyelőre ismeretlen okból húsz migráns egymásnak esett a menekülttáborban. Először csak puszta kézzel, később viszont letört bútorlábakkal verekedtek. A biztonsági őrök beavatkozására kimentek az udvarra, ahol mintegy kétszázan csatlakoztak a cselekményekhez.
A Gyulai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett megalapozott gyanúja miatt indított eljárást július 17-én.