"VERES ANDRÁS" címkével ellátott hírek
Vagy legalábbis az unokatestvére. Vagy csak az archasonmása. Vagy. Vagy. Vagy. Mindegy, mindettől függetlenül szombat du. legalább 36 fokos lázban égett a békéscsabai Lencsési Közösségi Ház és tájéka, a Féja Géza tér 1-es parcellája, a rét.
Karácsony alkalmából a katolikus, a református és az evangélikus egyház magyarországi vezetői Budapesten és Esztergomban tartanak ünnepi szentmisét, istentiszteletet.
Mentsük meg a kastélyparkot! – adta ki az ukázt egy jó tucatnyi gerlai lokálpatrióta idén tavasszal, és szeptember 12-én ásót, kapát, ágdarálót ragadva, könyékig bevették magukat a közel háromhektáros susnyásba. A hír6.hu a hétvégén leste meg a Gerlai Wenckheim Társaság jóravaló önkényes önkénteseit.
Vajon tényleg simogatja a pszichénket az a számtalan boldogságos, szerelmetes dalocska, amelyek a kerrádiókból éjt nappallá duruzsolnak? És nem lenne tartalmasabb a műsorfolyam, ha a többi, keményebb, karszőr-felállító műfajt is meglengetnék a szerkesztők? Békéscsabai kreatív zenészeket kerestem meg.
Játsszunk egy kis Black Sabbath-ot! – adta ki az ukázt vagy két esztendeje egy, akkor még 15 éves kissrác egy murin. Pedig mondhatta volna azt is, hogy játsszunk egy kis Justin Biebert. Vajon miért van az, hogy a klasszikus rock örök és elpusztíthatatlan – szinte minden ifjú generáció számára?
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft