"VERONAI BUSZBALESET" címkével ellátott hírek
A szűkszavú üzenetben V. János részvétet nyilvánított. A szülőknek ez kevés.
Hat ember, köztük a magyar buszvezető ellen is vádat emelt a veronai államügyész. A tárgyalás október elején lesz az olasz város bíróságán.
A Testnevelési Egyetem (TE) csütörtöki szenátusi ülésének elején átvette a TF Hőse-díjat Vígh György testnevelőtanár, aki több ember életét mentette meg a veronai busztragédiában.
De hát ez csak mese, ez egy álom volt – tette hozzá Vígh György, akinek mindkét gyermeke meghalt a veronai tragédiában.
A sofőr az olasz rendőrségi jegyzőkönyve szerint nem vesztette el az eszméletét, a lángoló busz előtt találtak rá a kiérkező rendőrök.
Engedély nélkül alakították át azt a buszt, amelyik a Szinyei Merse Pál Gimnázium diákjait és tanárait hozta volna haza a franciaországi sítáborból. A balesetben 17 ember halt meg.
Kiborultak a gyászoló szülők a hír hallatán: habár a férfi érvényes üzemorvosi engedéllyel vezetett, a meghalt gyerekek hozzátartozói nem értik, miért osztották be ilyen hosszú, fáradságos útra - írja a bors.hu
Megérkezett Budapestre a veronai buszbaleset 16 halálos áldozatának holttestét szállító konvoj. A holttesteket a Honvéd Kórházba szállították - írja a hirado.hu.
Szombaton nem sokkal dél után Tornyiszentmiklósnál lépett be Magyarországra az a hat járműből álló konvoj, amely a veronai buszbaleset 16 halálos áldozatának holttestét szállítja Budapestre.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
6 210 Ft