"VERRASZTÓ DÁVID" címkével ellátott hírek
Verrasztó Dávid két arany- és egy ezüstérmet nyert pénteken az úszók Golden Tour elnevezésű franciaországi sorozatának második állomásán, Sarcelles-ben.
Egy első és egy második hellyel nyitott Verrasztó Dávid az úszók Golden Tour elnevezésű franciaországi sorozatának első állomásán, Nizzában, pénteken.
Bearanyozódott az utolsó versenynap.
Több első helyet is szereztek a magyar úszók pénteken a Golden Tour elnevezésű, 50 méteres medencébe kiírt franciaországi körverseny harmadik, befejező állomásán, Amiens-ben.
Az alábbi nyilatkozat - egyebek mellett - Hosszú Katinka Facebook oldalán található.
A Verrasztó testvérek is csatlakoznak Hosszú Katinkához: a Nemzeti Sportnak elküldött közleményükben fejtik ki a véleményüket az Iron Lady és az úszószövetségi elnök, Gyárfás Tamás között zajló vitáról.
Hosszú Katinka három számban győzött a Golden Tour elnevezésű, pénzdíjas franciaországi sorozat második állomásán, Amiens-ben, és a pénteki nyitónapon egy döntőt nyert Verrasztó Dávid is.
Négy számban nyert Hosszú Katinka a nizzai nemzetközi úszóverseny első napján, s aranyérmet érdemelt ki Verrasztó Dávid is.
A Magyar Úszó Szövetség vezetőségének döntése nyomán személyenként 2-től 12 millió forintig terjedő támogatás adható az éves teljesítményük alapján a sportág honi legjobbjainak. Gyárfás Tamás elnök bejelentette, a másfél hete előkészületben lévő szerződéstervezeteket "karácsonyi ajándékként" szerdán eljuttatták az érintett kiválóságoknak.
Verrasztó Dávid 400 méter vegyesen, Hosszú Katinka 100 méter háton győzött a netánjai rövidpályás úszó Európa-bajnokság csütörtöki napján, míg Gyurta Dániel második lett 200 méter mellen.