"VERSENY" címkével ellátott hírek
Immáron hetedik alkalommal került megrendezésre Dévaványán a Kádár Ferenc Népzenei és Néptáncverseny, Dévaványa Város Önkormányzata és a Dévaványai Folkműhely Egyesület szervezésében, amely az elmúlt években országossá, sőt határon túlivá nőtte ki magát.
A Füzesgyarmati Mazsorett Együttes öt tagja a festői szépségű Opatijában komoly szakmai megmérettetésre vállalkozott.
A füzesgyarmati Kastélypark Fürdő ebben az évben megkülönböztetett figyelemmel vesz részt Az Év Fürdője szavazáson.
Szakmai versenyen mérték össze tudásukat a baleset-helyszínelők Orosházán.
A tavalyi nagy sikerre való tekintettel idén második alkalommal a Békés Városi Kecskeméti Gábor Kulturális, Sport és Turisztikai Központ általános tehetségkutató versenyt hirdet.
Az országgyűlési választások közeledtével megkezdődött a verseny az ellenzéki pártok között - mondta Kiszelly Zoltán politológus az M1 aktuális csatornán szombaton.
Ez év novemberében is megrendezésre került az általános iskolában a Jambricska Katalinról elnevezett természetismereti emlékverseny.
A hosszú hétvége előtti napon elkövettük azt a hibát, hogy elkezdtünk játszani egy zenei kvízzel. Azóta nem tudjuk letenni. Ráadásul számítógép előtt ülve és telefonon is játszható.
Kiválóan szerepeltek a füzesgyarmati csapatok az Országos Grill Versenyen, melyet a közelmúltban rendeztek meg Nyíregyházán. .
A 2015/2016. évi Békés Megyei I. osztályú bajnokságban 10 csapatból II. helyezést értek el a füzesgyarmati lányok.