"VERSFOLYAM" címkével ellátott hírek
Egy teljes nap, vagyis 24 óra alatt közel ezer vers hangzott el több mint 500 verselő tolmácsolásában. József Attila születésnapján, pontban 12 órakor véget ért az idei 24 órás versmaraton. Költeményeket hallgathattunk anyanyelvünkön kívül szlovákul, angolul és olaszul, a program utolsó fél órájában pedig jeltolmács fordította le a verseket a siketek számára.
24 órás versfolyam indult csütörtök délben az Ibsen- házban. Közméltóságok, sportolók, tánc és színművészek, pedagógusok, diákok mondták és mondják el kedvenc költeményüket. A versfolyam pénteken 12 órakor, József Attila születésének napján ér véget.
Véget ért az a három hetes tábor, amelyben közel 70 fiatal ismerkedhetett testközelből mindazzal, ami film, vers, ének, tánc, színjátszás, költészet, kultúra, élmény, móka és kacagás. Okányban ezek a fiatalok mostantól kicsi mások, kicsit többek, kicsit bátrabbak, de mindenképpen sokkal többet tudnak magukról, mint egy hónappal ezelőtt.
Ismét 24 órás versfesztivált tartanak Békéscsabán és Szarvason a költészet napján. A múlt évben első alkalommal megszervezett versfolyam nagy sikerére tekintettel újra meginvitálják a vállalkozó szelleműeket, mondják el kedvenc versüket.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft