"VERSMARATON" címkével ellátott hírek
Kortárs költők szavalják verseiket tizenkét órán át a kilencedik alkalommal meghirdetett Versmaratonon a Petőfi Irodalmi Múzeumban (PIM) és a közmédia csatornáin a költészet napján, április 11-én.
Ebben az évben a Petőfi Irodalmi Múzeum (PIM) ad otthont a költészet napi Versmaratonnak április 11-én, az eseményt a HangHordozók című versmegzenésítő verseny, valamint a Szaval a suli című versmondó verseny kíséri.
A Költészet napja alkalmából idén is megrendezik Szarvason a Versmaratont. Az április 11-én 10.00-től 18.00 óráig tartó rendezvény helyszíne a Városi Könyvtár lesz.
Huszonnégy órás versmaratonnal, szavalóversenyekkel, író-olvasó találkozókkal és slam poetry-vel ünneplik a költészet napját Békés megyében - tájékoztatták a szervezők az MTI-t.
Egy teljes nap, vagyis 24 óra alatt közel ezer vers hangzott el több mint 500 verselő tolmácsolásában. József Attila születésnapján, pontban 12 órakor véget ért az idei 24 órás versmaraton. Költeményeket hallgathattunk anyanyelvünkön kívül szlovákul, angolul és olaszul, a program utolsó fél órájában pedig jeltolmács fordította le a verseket a siketek számára.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft