"VESZÉLYES" címkével ellátott hírek
Ötödik éve ugyanaz a cég a világ legbiztonságosabb légitársasága. Elkészült az a lista is, melyik gépeken kell a legjobban aggódnunk.
Veszélyes a Balaton jege, bár már sokan sportolnak, korcsolyáznak rajta. Szerdán 6-8 centiméteres jégvastagságot mértek a nyílt vízen Siófoknál, a szél több helyen megtörte az összefüggő jégtakarót, és csütörtökön még erősebb jégzajlás várható. A Velencei-tó jege sem alkalmas még a biztonságos sportolásra, a jégvastagság nem éri el a 8 centimétert.
Kérdezte mellettem egy 6.5 éves krapek a hétvégén, amikor caplattunk fel a budaörsi Kő-hegyre, miközben egy német házaspár épp egy drónt eregetett a horizonton. (Azt már korábban mondtam neki, hogy ez a kis szerkentyű akár légi katasztrófát is okozhat, vagy már...)
Többször előfordult már, hogy egy vásárló a jogszerűtlenül gyógyhatású készítményként reklámozott gyors fogyasztószerek bevétele után egészségkárosodást szenvedett, ezért elővigyázatosságra intett az Európai Fogyasztói Központ (EFK) igazgatója kedden, az M1 aktuális csatornán.
A Magyarországon évente megvásárolt 40-50 ezer gáz fűtőkészülék 30-50 százalékát illegálisan helyezik üzembe, így azok veszélyesek lehetnek, és garancia sincs rájuk - mondták az MTI által megkérdezett szakértők.
A Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) rendkívül kockázatosnak tartja a pénteken kezdődő Budapest-Bamako rali megrendezését.
Éveken át Újvidék számított Szerbia egyik legbiztonságosabb városának, úgy tűnik, ez már a múlté, és a statisztikai számok fényében a tartományi székváros 2013-ban kiérdemelte a legveszélyesebb város címét. Egy év alatt több mint 30 százalékkal nőtt a bűncselekmények száma. Szakemberek szerint a növekvő szociális feszültség és az elfojtott elégedetlenség váltotta ki, hogy tavaly robbanásszerűen nőtt az erőszakos cselekedetek száma, beleértve a fiatalokat és a kiskorúakat is - írta a hirado.hu.
Az aszpartám nevű, alacsony kalóriatartalmú italok és ételek édesítésére használt szer nem veszélyezteti az egészséget, ha a jelenleg ajánlott mennyiségben fogyasztják - olvasható az Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság (EFSA) kedden kiadott nyilatkozatában.
Jelenleg csaknem 7500 kémény használata tiltott országszerte, mert azok közvetlenül veszélyeztetik az élet- és vagyonbiztonságot - tájékoztatta a fűtési idény kezdete kapcsán az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője szombaton az MTI-t.
A Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság (NFH) vizsgálata során 32 különböző gyerekruha közül 31-ről derült ki, hogy az azokról leváló díszítések fulladást is okozhatnak a csecsemőknél és a kisgyermekeknél - tájékoztatta a hatóság hétfőn az MTI-t.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft