"VESZPRÉMI ÁLLATKERT" címkével ellátott hírek
Dinoszauruszparkot adtak át szerdán a veszprémi állatkertben, az ország legnagyobb őslényparkjában harminc életnagyságú szobor látható.
Nyár elején nyílik az őslénypark a veszprémi állatkertben. Életnagyságú dinoszaurusz szobrokat, földtörténeti kiállítás ígérnek a látogatóknak.
A Veszprémi Állatkertben Navracsics Tibor, az Európai Unió kulturális, oktatási, ifjúságpolitikai és sportügyi biztosa pénteken felavatta az új madárröpdét, amely a legnagyobb ilyen építmény az országban.
Átadták a borjúfókákat és pápaszemes pingvineket bemutató látványmedencéket és építményeket szombaton a Veszprémi Állatkertben.
Három borjúfóka és tizenhat pápaszemes pingvin érkezett a Veszprémi Állatkertbe több mint ezer kilométeres utazás után csütörtök délután.
Jól érezte magát a beszoktatáson a májusban született Félix, a veszprémi tevecsikó, akit állatgondozó táplál születése óta. Félixet kedden az állatkert kifutójában ismertették össze gondozói a csapattal.
Két pettyes szarvas (Axis axis) született a veszprémi Kittenberger Kálmán Növény- és Vadasparkban - közölte a vadaspark projektmenedzsere kedden.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft