"VÉSZTŐ" címkével ellátott hírek
Valóra akarja váltani álmai esküvőjét, szeretne egy szuper és különleges lakodalmat? Nincs jobb helyszín a Szeghalom és Vésztő között, a Sebes-Körös partján található Vidra Tanyánál.
Vonat és személyautó ütközött a Vésztő és Szeghalom közötti vasúti átjáróban, a balesetben két ember megsérült - közölte a Mávinform az MTI-vel csütörtök este.
Balesetet okozott egy férfi Vésztő külterületén. Átért az út menetiránya szerinti bal oldalára, ahol összeütközött egy másik személygépkocsival. A férfi nem emlékszik arra, mi történt, a baleset előtt nem érezte jól magát.
Szomszédjuk udvarán szennyvízaknába esett és elhunyt egy 17 hónapos kisfiú. A rendőrség gondatlanságból elkövetett emberölés gyanúja miatt nyomoz.
Nem hívtak segítséget, nem értesítették a rendőrséget, hanem mindketten elmentek a helyszínről. A rendőrség a balesetet okozó férfi ellen vádemelést javasol.
Békés megyében elsőként Vésztőn nyílik földhivatali pont. A Szeghalmi Járási Hivatal a Vésztői Kirendeltségén (5530 Vésztő, Kossuth L. u. 62.) 2017. április 1. napjától kihelyezett földhivatali ügyfélszolgálatot működtet.
A Szeghalmi Rendőrkapitányság rendőrei tegnap, Vésztőn elfogtak egy nőt, akinek lopás miatt rendelték el a körözését.
A rendőrség vádemelést javasol három férfi ellen, akik saját készítésű csapdákkal fogtak el apróvadakat Vésztő határában, egy természetvédelmi területen.
Pascal RAW Fekvenyomó Magyar Bajnokság lesz Vésztőn.