"VETÉLKEDŐ" címkével ellátott hírek
A Békés Megyei Önkormányzat a megyei értékek, illetve hungarikumok témakörében szervezett vetélkedőt általános iskolák felső tagozatos, továbbá középiskolás csapatok részére.
A Rendőrségi Igazgatási Központban 2016. június 3-án a „Házhoz megyünk” elnevezésű rendőrségi vagyonvédelmi program keretében rendezték meg az országos vetélkedőt.
Interneten és a verseny napján, a helyszínen is lehet regisztrálni a népszerű versenyre.
A vagyonvédelem a témája annak az országos programnak, amelynek során bűnmegelőzési szakemberek információs pontokon igyekeznek segítséget nyújtani az érdeklődőknek értékeik megóvásához. A kampány Békés megyében is vetélkedővel zárul.
A forgatás szünetében lett rosszul az egyik néző, akinek életét sem az ügyeletes orvos, sem a gyorsan kiérkező mentők nem tudták megmenteni.
A Békéscsabai Jókai Színház a Nemzeti Színház hasonló pályázata alapján saját történetét és jelenét feldolgozó színháztörténeti vetélkedőt hirdetett. A felhívásra, melyet februárban tett közzé teátrumunk, 38 középiskolás csapat, 152 tanulója jelentkezett. A csapatok négy kilencedikes, tizedikes, illetve tizenegyedikes diákból valamint a tanulókat felkészítő tanárból állnak.
A Nemzeti Színház, Laborfalvi Rózától Törőcsik Mariig… címmel indít a teátrum vetélkedőt történetéről. Vidnyánszky Attila igazgató az MTI-nek elmondta, hogy a felejtés ellen szeretnének tenni.
Laborfalvi Rózától Törőcsik Mariig… - e címmel indít vetélkedőt a teátrum történetéről a Nemzeti Színház.
A Békéscsabai Védőnői Szolgálat, mint a Békéscsabai KEF Drogprevenciós munkacsoportja 20. alkalommal rendezte meg a „Szenvedélyünk az egészség” elnevezésű vetélkedőjét, ezúttal középiskolásoknak. A játékos versenyen első és másodikos középiskolások vettek részt.