"VETÉLKEDŐ" címkével ellátott hírek
A Körös-Maros Nemzeti Park Igazgatóság Körösvölgyi Látogatóközpont és Állatpark idén, a Körös-Maros Nemzeti Park megalakulásának 20. évfordulóján is megrendezte a Túzok Tusa elnevezésű természetismereti vetélkedőt, melyet az általános iskolák 6-8. osztályos tanulói számára hirdettek meg.
A Békés Megyei Önkormányzat a megyei értékek, illetve hungarikumok témakörében szervezett vetélkedőt általános iskolák felső tagozatos, továbbá középiskolás csapatok részére.
A Rendőrségi Igazgatási Központban 2016. június 3-án a „Házhoz megyünk” elnevezésű rendőrségi vagyonvédelmi program keretében rendezték meg az országos vetélkedőt.
Interneten és a verseny napján, a helyszínen is lehet regisztrálni a népszerű versenyre.
A vagyonvédelem a témája annak az országos programnak, amelynek során bűnmegelőzési szakemberek információs pontokon igyekeznek segítséget nyújtani az érdeklődőknek értékeik megóvásához. A kampány Békés megyében is vetélkedővel zárul.
A forgatás szünetében lett rosszul az egyik néző, akinek életét sem az ügyeletes orvos, sem a gyorsan kiérkező mentők nem tudták megmenteni.
A Békéscsabai Jókai Színház a Nemzeti Színház hasonló pályázata alapján saját történetét és jelenét feldolgozó színháztörténeti vetélkedőt hirdetett. A felhívásra, melyet februárban tett közzé teátrumunk, 38 középiskolás csapat, 152 tanulója jelentkezett. A csapatok négy kilencedikes, tizedikes, illetve tizenegyedikes diákból valamint a tanulókat felkészítő tanárból állnak.
A Nemzeti Színház, Laborfalvi Rózától Törőcsik Mariig… címmel indít a teátrum vetélkedőt történetéről. Vidnyánszky Attila igazgató az MTI-nek elmondta, hogy a felejtés ellen szeretnének tenni.
Laborfalvi Rózától Törőcsik Mariig… - e címmel indít vetélkedőt a teátrum történetéről a Nemzeti Színház.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft