"VEZETŐ" címkével ellátott hírek
Sajtótájékoztató tartottak csütörtök délelőtt a Békés Megyei Kormányhivatal Tomcsányi teremében. Takács Árpád kormánymegbízott először is bemutatta a hivatal új vezetőit, azt követően a karácsony előtti hatósági ellenőrzésekről beszélt.
Megválasztották a Fidesz-frakció új vezetőjének Gulyás Gergelyt a nagyobbik kormánypárt képviselőcsoportjának velencei ülésén.
A Magyar Vízilabda Szövetség négy fontos testületének vezetője mondott le egy időben – írja a vlv.hu.
Ötből négy hazai internetező olvas naponta a világhálón, miközben az ilyen rendszerességgel tévézők aránya a 30 évesnél fiatalabbak körében már az ötven százalékot sem éri el - derül ki az eNET Hírközlési és Informatikai Tudományos Egyesület és a Hírközlési és Informatikai Tudományos Egyesület szerdán nyilvánosságra hozott kutatásából.
Egyre több nő kerül vezető pozícióba világszerte, az elmúlt húsz évben megnövekedett a felső- és középvezetői állásokban dolgozó nők száma – tájékoztatott a Nemzetközi Munkaügyi Szervezet (ILO) hétfői közleményében.
Tim Helsent nevezték ki a a csomagszállító magyar cége élére, emellett a görögországi és romániai leányvállalatok vezetője is lesz.
Az Iszlám Állam (IÁ) lefejezte és keresztre feszítette a szervezet egy sikasztással és lopással vádolt vezetőjét - adta hírül pénteken az Emberi Jogok Szíriai Megfigyelő Központja (OSDH).
Vezető nélkül gördült ki telephelyéről, majd felgyorsulva több száz métert haladt egy villamos kedd reggel Szegeden. Senki nem sérült meg - tájékoztatta a Szegedi Közlekedési Kft. vezetője az MTI-t.
Nagy-Britanniában felül kell vizsgálni közlekedési szabályokat, jövőre ugyanis megjelenhetnek a vezető nélküli autók a brit közutakon.
A férfi több százezer kilométert vezetett már - kizárólag a lábával.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft