"VICZIÁN LÁSZLÓ" címkével ellátott hírek
A válsz: az Univerzál Zrt. Ferro Pont, Berényi úti telephelyén. A keddi ünnepélyes átadón többek között elhangzott, a naperőmű beruházásának az összköltsége 185 millió forint volt, amelyet a vállalat hitelből és önerőből valósított meg.
A keddi ünnepélyes átadón többek között elhangzott, a naperőmű beruházásának az összköltsége 185 millió Ft volt, amelyet a vállalat hitelből és önerőből valósított meg.
Az ember csak állt és bámult. A munkáját nem csarnokban végző és csarnoklátogatáshoz sem szokott átlagpolgár belépett a FerroPont Üzletlánc békéscsabai, Berényi úti vadonatúj csarnokába az oldalsó ajtón és egyből kicsinek érezte magát.
A Közéleti sarok vendége ezúttal Viczián László volt, aki a Csaba Belvárosi Parkolóház Kft. ügyvezetőjeként fogadta el meghívásunkat, de ez csak átmeneti megbízatása, mert elsősorban a békéscsabai Univerzál Zrt-t vezeti. Most mindkét tisztségében nyilatkozott, a parkolóházról és az áruházról is, hiszen a kettő immár összeforrt, nehezen választhatók el egymástól.
Ezen a héten Viczián László, a Csaba Belvárosi Parkolóház Kft. ügyvezetője lesz a Közéleti sarok vendége.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó