"VIDA BALÁZS" címkével ellátott hírek
2017. november 3-11. között zajlott Budapesten a WAKO Kick-Box Világbajnokság, ahol a Békés megyeiek négy érmet szereztek. Ebből kettő, két ezüst a világbajnoki újonc, füzesgyarmati Vida Balázs nevéhez fűződik, aki két kategóriában indult, és mindkettőben döntőt vívott.
A budapesti Kick-box világbajnokság pénteki versenynapján került sorra a döntők nagy része, benne szép számú magyar résztvevővel. Ebben az illusztris névsorban szerepelt Vida Balázs, a füzesgyarmati Hegyesi Kick-box SE ifjú élversenyzője is, aki két döntőben is érdekelt volt. Az ellenfelek mellett a fáradtsággal is meg kellett küzdenie, és azzal a ténnyel, hogy mind a két döntőt egy napra tették. Szerencsésebb lett volna, ha az egyik döntő az utolsó, a szombati versenynapra marad.
Szeptember közepén Riminiben tartották a Junior és Kadett Kick-box Világbajnokságot, ahol Vida Balázs (füzesgyarmati Hegyesi KBSE versenyzője) két kategóriában is: light-contactban és kick-light-ban a dobogó legfelső fokára állt. Többen is indultak két kategóriába, de csak neki sikerült két aranyat szerezni. Ezzel a vb legsikeresebb versenyzője lett. A tehetséges fiúnak azonban ez nem elég, nagyra törő terveket dédelget, és meg is tesz mindent azért, hogy álma valóra váljon. Balázzsal beszélgettünk.
Hét végén Dorogon rendezték meg a Kick-box felnőtt Kick-light Magyar Bajnoki Döntőt. Erre a versenyre az egész éves teljesítményük alapján csak a legjobb négy versenyzőt hívják meg.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft