"VIDÁMPARK" címkével ellátott hírek
A történet ingyenes, csak egy feltétele van: előre be kell jelentkezni.
A történet ingyenes, csak egy feltétele van: előre be kell jelentkezni.
Meghalt egy 11 lány, miután egy vízi járműből kiesve súlyos sérüléseket szenvedett egy angliai vidámparkban.
Minden bizonnyal életem egyik leghosszabb három perce volt május elsején a ligetben. Elolvasni sem több. Legalább viszont viccesebb.
Több intézkedést is elrendelt a Fővárosi Állat- és Növénykert főigazgatója a hullámvasút üzemeltetésével kapcsolatban, bár a belső vizsgálat szerint múlt szombaton utasokkal, de fékező nélkül elindult szerelvény biztonságos - olvasható a Magyar Nemzet pénteki számában.
A Vidám Park egykori területén átmeneti kiállítások, látványosságok létesülnek, amíg a tervezett Pannon Park Projekt megvalósítása meg nem kezdődik.
Kedd délelőtt a békéscsabai Kölcsey utcai ovi Pipacs csoportja is térítésmentesen utazhatott Játékországban, azaz a főtéri Vidámparkban. Ugyanis a gyerekek mindennap ingyenesen kipróbálhatják a játékokat. Pluszos-mínuszos, kábé nullfokos napsütésben szikrázott az új városi grund.
A szórakozást, az idegenforgalmat és a tudományt is szolgálni kívánja a San Biagio velencei szigeten elképzelt látvány- és vidámpark, melynek részleteit szerdán mutatták be a Ca' Foscari velencei egyetemen.
Meghalt egy nő a hullámvasúton az egyesült államokbeli Texas államban pénteken, szemtanúk szerint kiesett a kocsijából.
A Fővárosi Közgyűlés tavalyi döntésének értelmében a Vidám Park az idei szezon végén, szeptember 30-án végleg bezár.
Hírek
további friss hírek »