"VÍGJÁTÉK" címkével ellátott hírek
Könyvelő és üzemi nővér. Különleges munkapárosítás, bár, mire az interjú végére érünk, szerintem kiderül, hogy főhősünk életében teljesen normálisnak is tekinthetjük ezt a szereposztást. Békéscsabán, 1980-ban a HAFE-nél (Hajtómű- és Felvonógyár) valószínűleg semmit nem tudtak frissen érettségizett, ifjú könyvelőjük egyéni ambícióiról, mégis úgy ítélték meg, hogy könnyen el tudja majd látni mind a két feladatot.
Az év első új darabjára kezdte meg a felkészülést a Jókai színház társulata kedden. Carlo Goldoni: Chioggiai csetepaté című vígjátékának előadását tervezi a Békéscsabai Jókai Színház.
Színpadra állították László Miklós 1936-ban írt Illatszertár című vígjátékát a Beverly Hills-i Előadó-művészetek Wallis Annenberg Központjában - közölte szerdán a The Los Angeles Times.
A fővárosi Fogi Színház–budapesti Bulvárszínház előadásában az Orlai Petrics Soma Kulturális Központ színháztermében, a három előadást magában foglaló 2013-2014. évad zenés bulvárszínházi bérletének a keretében láthatják az érdeklődők ez év november 8-án Harsányi Gábor: Színház vagy szex c. komédiáját, a főszerepben: Várkonyi András, Nyertes Zsuzsa, Cseke Katinka, Borza Valentin, Heller Tamás, Harsányi Gábor.
Második egymást követő héten uralják a hobbitok az észak-amerikai mozis toplistát, a hétvégén még mindig a 3D-s fantasy filmre voltak kíváncsiak legtöbben az Egyesült Államokban és Kanadában.
Családi vígjátékot rendez Tim Robbins: a Man Under című filmben Michelle Pfeiffer és Chloe Moretz jut főszerephez.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés