"VILÁGBAJNOK" címkével ellátott hírek
Augusztus 14-e és 18-a között Splitben rendezték meg az MMA, Grappling és Pankration felnőtt világkupát és a korosztályos világbajnokságot, amelyről sporttisztünk, Laczkó Balázs főhadnagy egy arany, egy ezüst és egy bronzéremmel tért haza - tudatta hírportálunkkal Arany-Tóth Attila tűzoltó hadnagy, a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.
Garantált a jövő hétfőn kezdődő jégkorong MOL Liga színvonalának emelkedéséhez, hogy olyan játékosok igazoltak a bajnokságba, mint például a szlovák válogatottal 2002-ben világbajnok Marek Uram vagy pedig a magyar nemzeti csapat alapembere, Ladányi Balázs, illetve a 225-szörös válogatott Horváth András.
Orbán Éva a nyolcadik helyen végzett kalapácsvetésben a moszkvai szabadtéri atlétikai világbajnokság pénteki versenynapján.
Meghalt Sipos Edit, a magyar vízilabdasport kiemelkedő alakja.
Címét megvédve aranyérmet nyert Gyurta Dániel 200 méteres mellúszásban a barcelonai világbajnokságon.
A világ- és Európa-bajnok Hosszú Katinka két aranyérmet szerzett a nyitónapon a Mare Nostrum elnevezésű úszóverseny-sorozat harmadik, befejező állomásán, a franciaországi Canet-en-Roussillonban.
A skót akkurátusan kisimította a hófehér homokos, pálmaligetes, „csinoslányos” tengerparti posztert a fürdőkádja felett. Teleengedte a kádat meleg vízzel, majd kihátrált a fürdőszobából, elment az előszoba végébe, vett egy nagy levegőt, fejét leszegte és teljes erőből futni kezdett, a kád állította meg. Ájultan terült el mellette. Öt perc múlva feléledt, és megpróbált felállni. Belekapaszkodott a kád szélébe, ahol megérezte a meleg vizet, feltérdelt és meglátta a gyönyörű tengerparti posztert a falon. Hangosan felkiáltott: Ez az! Ez kell nekem! Tengerpart, lányok, bódulat!
Balzsay Károly már azon a sajtótájékoztatón bejelentette, hogy komolyan kacérkodik az ironman-nel, amikor hivatalosan közölte a sajtóval: befejezi a versenyszerű ökölvívást. A korábbi kétszeres profi ökölvívó a visszavonulása után rendszeresen edzett, és most első félmaratonjára készül.
Éhségsztrájkba kezdett Armen Nazarian többszörös olimpiai és világbajnok, Európa-bajnok örmény-bolgár birkózó, tiltakozásul a sportág tervezett kizárása ellen a 2020-as nyári olimpiai játékokból - jelentette vasárnap a lenta.ru orosz hírportál.
Az argentin labdarúgó-legendát, Diego Maradonát felmentették az adócsalás vádja alól Olaszországban, ahol hosszú évek óta közel 40 millió eurót követeltek tőle. Angelo Pisani, Maradona ügyvédje pénteken elmondta, hogy egy központi bizottság tisztázta védencét, aki hamarosan vissza is tér majd Nápolyba, ahol játékosként a legnagyobb klubsikereit érte el.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft