"VILÁGBAJNOK" címkével ellátott hírek
Két német diák, a 12 éves Martin Drees és a 17 éves Andreas Berger nyerte idén a fejben számolás világbajnokságát.
Kevesli a futballbírókat Oroszországban Roberto Rosetti, a helyi játékvezetői testület olasz vezetője. „
Kozák István aranyérmet szerzett a Finnországban rendezett egyetemi birkózó-világbajnokságon a kötöttfogásúak 66 kg-os kategóriájában.
Emberrablás címén feljelentést tett az egykori orosz sakkvilágbajnok, Borisz Szpasszkij fia, miután nagybeteg édesapja augusztusban rejtélyes módon eltűnt párizsi lakásából, és hetekkel később Moszkvában bukkant fel újra - írta szerdán, internetes oldalán megjelent cikkében egy francia napilap.
Hamilton nyerte a szingapúri időmérőt Maldonado előtt, Alonso csak az ötötdik, így McLaren brit pilótája indulhat az élről vasárnap a Forma-1-es autós gyorsasági-világbajnokság idei 14. futamán, a Szingapúri Nagydíjon.
Nemcsak veretlenségét, de világbajnoki címét is elveszítette Julio César Chávez Jr. a WBC (Boksz Világtanács) középsúlyú övéért Sergio Martínez ellen kiírt Las Vegas-i meccsen.
Arra a kérdésére, hogy melyik volt a legemlékezetesebb születésnapja, kapásból a huszadikat nevezte meg Kamuti Jenő olimpiai ezüstérmes, csapatban világbajnok tőrvívó, a magyar sportélet egyik legsokoldalúbb, pályafutása során több funkciót is betöltő vezetője, aki hétfőn lesz 75 éves.
Alessandro Del Piero vasárnap érkezik meg a Sydney FC-hez, mellyel két évre szóló szerződést kötött a múlt héten. A 37 éves, világbajnok futballista a vártnál korábban csatlakozik új csapatához.
Michael Schumacher ismét megerősítette, hogy október előtt nem dönt Forma-1-es jövőjéről. A Mercedes 43 éves pilótája erről a Belga Nagydíjon beszélt, sajtótájékoztatón. A hétszeres világbajnok német versenyző szerződése a szezon végén jár le az istállónál.
A Szkopjéban zajló WAKO kick-box világbajnokságon aranyérmet szerzett Andó László. A békéscsabai versenyző 17 évesen tudott nyerni a felnőtt mezőnyben.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft