"VILÁGREKORD" címkével ellátott hírek
Kiállta a törés- és terheléspróbát a hétvégén a világ leghosszabb és legmagasabban fekvő üvegpadlós függőhídja a festői szépségű dél-kínai Csangcsiacsie Nemzeti Parkban.
Gert Mittring német pszichológus döntötte meg a gyökvonás világrekordját szerdán Zürichben: hat perc és 1,4 másodperc alatt számolta ki fejben egy egymillió számjegyű szám 89247. gyökét.
Komoly előkészületeket kellett tennie Tim Peake űrhajósnak, hogy a súlytalanság állapotában is le tudja futni a maratont.
Minden bizonnyal megdőlt a valaha talált leghosszabb kígyó Guiness-rekordja. Bár hivatalosan még nem koronázták meg a malajziai építkezésnél talált pitont, 8 méteres hosszúságával ő lehet a világ leghosszabb kígyója.
Új világrekord született a Rubik-kockák kirakásának történetében.
Megdöntötte a mélymerülő Guinness-világrekordot Ahmed Gabr egyiptomi búvár, aki a pénteki hivatalos bejelentés szerint 332,35 méter mélyre ereszkedett a Vörös-tengerben.
A világrekordok könyvébe kerülhet Temesvár azzal a Bega csatornán átívelő híddal, amelyet 104 502 pillepalackból építettek az EcoStuff Romania környezetvédő szervezet önkéntesei.
Ötszáz kilós az új világrekorder sárkány, amelyet Dél-Kínában eregettek sikerrel.
Rendőrsapka-formájú új rendőrmúzeum felépítését tervezik Dubajban, s ha elkészül, az építmény a világ legnagyobb fejfedőjeként kerülhet be a világrekordok közé - közölték honlapjukon egyesült arab emírségekbeli újságok.
Elképesztő méreteiről vált híressé Kína legújabb óceánparkja, amely a hivatalos visszaigazolások szerint több világrekordot is megdöntött.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft