"VILLAMOS" címkével ellátott hírek
Társasági rendezvényekre, baráti összejövetelekre alkalmas bulivillamos fog várhatóan már az idén ősszel közlekedni Prágában - jelentette a cseh sajtó.
Bűncselekmény hiányában jogerősen felmentette a Szegedi Járásbíróság a vasúti közlekedés gondatlan veszélyeztetése vétségének vádja alól hétfőn azt a villamosvezetőt, akinek járműve elszabadulva csaknem 700 métert tett meg a forgalomban 2014 nyarán.
A baleset szerda délelőtt történt, a sérült hajnalban hunyt el.
Nekiesett a 12-es villamos oldalának egy nő a főváros IV. kerületében lévő István úton pénteken - erősítette meg az ORFK Kommunikációs Szolgálata az MTI értesülését. A katasztrófavédelem szerint a nő meghalt.
Meghalt a kórházban egy 59 éves férfi, akit kerékpározás közben elütött egy villamos Szegeden - tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője hétfőn az MTI-t.
Egy ember meghalt, amikor összeütközött egy személyautó és egy villamos Budapesten a XIV. kerületben az Erzsébet királyné útján péntek délután - közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel. A mentőszolgálat ügyeletesének tájékoztatása szerint a baleset másik sérültjét életveszélyes állapotban vitték kórházba.
3000 forintot ért két korty ásványvíz, amit egy újságíró a debreceni villamoson merészelt elfogyasztani. Eddig nem volt köztudott, hogy a vízivás is tilos a tömegközlekedési járatokon - olvasható a hvg.hu-n.
A közlekedési társaság ellenőrei kértek segítséget a rendőrségtől az egyik szegedi villamoson agresszíven viselkedő utas miatt. Az asszony végül a rendőrökre is rátámadt, egyiküket meg is harapta.
Halálra gázolt egy idős férfit a 28-as villamos a főváros X. kerületében, a Maglódi út és a Kocka utca kereszteződésében pénteken kora délután - tájékoztatta a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t.
Egy tesztjárat hátulról beleszaladt egy másik villamosba a XI. kerületben. Az MTI úgy tudja, hogy a tesztjárat egy új típusú CAF-villamos volt, amely a világ leghosszabbja.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft