"VILLANYSZERELŐ" címkével ellátott hírek
Az energiaipari cégek is egyre nagyobb munkaerőhiánnyal küzdenek, egyre több villanyszerelő szakemberre lenne szükség. A Magyar Elektrotechnikai Egyesület felmérése szerint évente legalább 600 villanyszerelőre volna szükség, 45 százalékkal többre, mint ahány végzős diák jelenleg van.
Két év felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte pénteken a dél-franciaországi Aix-en-Provence fellebbviteli bírósága Pierre Le Guennec nyugdíjas villanyszerelőt és feleségét, akik a garázsukban negyven éven át 271 Picasso-művet rejtegettek.
Halálos áramütést kapott egy ott dolgozó férfi Budapesten, az Örs vezér téren egy bevásárlóközpontban kedd délután - közölte Dudás-Kanyog Andrea, az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálatának sajtóügyeletese az MTI-vel.
Festés, parkettázás, gáz- és villanyszerelés, megannyi munka a ház körül és a lakásban, amihez szakembert szoktunk hívni. S hogy jó szakembert találni nem könnyű, azt az is bizonyítja, hogy évente több ezer ügy kerül a békéltető testületek elé - írta a hirado.hu.
Áramütés ért egy villanyszerelőt, aki a szerda hajnalban Hódmezővásárhelyen történt baleset helyszínén dolgozott. A férfit a mentők súlyos, életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba – mondta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.
Dicséret illeti azt a békéscsabai 70 éves idős hölgyet, aki azért nem vált csalók áldozatává, mert nem hagyta magát becsapni idegenek által.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft