"VISELKEDÉS" címkével ellátott hírek
A két nő viselkedésével, illetve beszólásaival megzavarta a rendet, és aggodalmat keltett a többi utasban és a pilótában is a Kubába tartó járaton.
A kisgyermekek erőszakos viselkedése inkább genetikai okokkal függhet össze, kevésbé a környezetükben látott mintákkal - derült ki a Montreali Egyetem nagy szabású ikerkutatásából.
Gyermeki csíny, vagy rosszindulatú tréfa, esetleg bunkó viselkedés? – felmerül a kérdés mindenkiben, aki olyannal találkozik az utcán, mint a rágógumi dobálás, vagy éppen a köpködés. Megkérdeztük Herczeg Tamás szociológust is, hogy mi az oka az ehhez hasonló viselkedésnek.
A férfiak 43 éves korukra érnek felnőtté, 11 évvel később, mint a nők egy brit felmérés szerint.
Anne Hathaway képtelen mit kezdeni a dicsőséggel, szeszélyeivel kiborítja közvetlen környezetét is.
Whiterspoon sem gondolta volna, mekkora lavinát indít el vállalhatatlan viselkedésével. Reese Witherspoon minapi botrányos közúti incidense után most fellépéseit is lemondani kényszerült.
Egyre sűrűbben, sőt már-már napi szinten találkozunk azzal a szomorú ténnyel, hogy az állatokat bántalmazzák, megverik, kiéheztetik, és ami egyre „népszerűbb” – megmérgezik. A legtöbb esetben az állatok nem élik túl ezt a kegyetlenséget, szenvedésük hosszú és fájdalmas.
Justin Bieber szakítása után most új terepre merészkedik. Felnőttes játékba kezd.
A csimpánzokban is kialakult az igazságosság érzése: képesek fajtársukkal egyenlően megosztozni az ételen, legalábbis ha másképp veszteség érné őket. Korábban ezt a hajlamot csak embereknek tulajdonították. A Proceedings című lapban amerikai kutatók által ismertetett tanulmányból azonban kiderül, hogy a csimpánzok az emberhez hasonlóan viselkednek ugyanabban a helyzetben.
Lovaglóterápia segítségével próbálják leszoktatni internetfüggőségükről a dél-koreai fiatalokat. Dél-Koreában, amely a világ egyik legjobb internetes lefedettségével rendelkező országa és ahol a népesség majdnem kétharmada használ okostelefont, az effajta függőség mára súlyos problémává nőtte ki magát. A kormány adata szerint 680 ezer 10 és 19 éves kor közötti fiatal - vagyis a korcsoport nagyjából 10 százaléka - küzd addikcióval.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft